Hoe Lange Afstand Te Verbinden?

Inhoudsopgave:

Hoe Lange Afstand Te Verbinden?
Hoe Lange Afstand Te Verbinden?

Video: Hoe Lange Afstand Te Verbinden?

Video: Hoe Lange Afstand Te Verbinden?
Video: Perspectief: verkorting meten bij repeterende gelijke afstanden (methode 1) 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kunt u verbinding maken met langeafstandscommunicatie zonder uw huis te verlaten. Om verbinding te maken met het Intercity-netwerk en de SIP-gateway te configureren, hebt u een analoge telefoon, een spraakgateway en internettoegang nodig.

Hoe lange afstand te verbinden?
Hoe lange afstand te verbinden?

instructies:

Stap 1

Haal de gateway en alle benodigde kabels om het apparaat aan te sluiten uit de doos.

Stap 2

Schrijf je in op de site www.mezhgorod.info. Ontvang een login en wachtwoord om verbinding te maken

Stap 3

Sluit de voice gateway-poort (met het label L1) aan op de Ethernet-poort op uw computer met behulp van een netwerkkabel (meegeleverd met de voice gateway).

Stap 4

Configureer uw computer om correct te werken met de gateway. Klik op "Start" en selecteer "Configuratiescherm" in de lijst. Selecteer in het "Configuratiescherm" het menu "Netwerkverbindingen".

Stap 5

Plaats de muisaanwijzer op het tabblad LAN-verbinding. Klik met de rechtermuisknop op het menu Eigenschappen. Selecteer in het venster "Internet Protocol TCP / IP" en vervolgens - "Eigenschappen". Selecteer in het venster "Automatisch een IP-adres verkrijgen" en vervolgens - "Automatisch DNS-serveradres verkrijgen". Klik OK.

Stap 6

Na al deze stappen krijgt de computer automatisch zijn IP-adres van de gateway. Open uw browser, typ in de adresbalk https://192.168.8.254 (IP-adres van het "Intercity"-netwerk) voor autorisatie. Klik op de pagina op Inloggen. Op de standaardpagina is toegang tot de SIP-gateway-instellingen geopend

Stap 7

Configureer het WAN-netwerk om de spraakgateway met internet te verbinden. Selecteer het tabblad Netwerkinstellingen in het gedeelte Basisinstellingen. Specificeer autorisatie-informatie en verbindingstype in dit menu (in dit geval wordt “Static IP” aangegeven). Klik op de knop Accepteren.

Stap 8

Als u een dynamisch IP-adres gebruikt, selecteert u het tabblad NAT / DDNS in het gedeelte Basisinstellingen. Vink in dit menu STUN Client inschakelen aan. Typ stun.fwd.net op de regel STUN Server IP / Domain. Klik vervolgens op de knop "Accepteren".

Stap 9

Selecteer in het gedeelte "Basisinstellingen" het tabblad "SIP-instellingen". Vink Proxy Server / Soft Switch in dit menu aan als SIP-ondersteuning. Voer vervolgens het SIP-domein en IP-proxyserver / domeinadres - 80.76.135.2 in het veld in. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u hebt ontvangen tijdens de registratie op de site www.mezhgorod.info, in het veld "FXO Representative Number". Klik op de knop Accepteren.

Aanbevolen: