Hoe "Bit" En "Superbit" Te Verbinden Met MTS

Inhoudsopgave:

Hoe "Bit" En "Superbit" Te Verbinden Met MTS
Hoe "Bit" En "Superbit" Te Verbinden Met MTS

Video: Hoe "Bit" En "Superbit" Te Verbinden Met MTS

Video: Hoe
Video: Testing LittleArm Big Shoulder Servo Using MakeCode and Superbit 2024, Mei
Anonim

De exploitant MTS biedt zijn klanten veel verschillende diensten en diensten aan. Het "Bit"-tarief, of onbeperkt internet vanaf de telefoon, is praktisch een van de beste aanbiedingen van deze mobiele operator voor gebruikers die van mobiel internet houden. Laten we eens kijken wat de Bit- en Superbit-services zijn op MTS, hoe ze te verbinden en te configureren.

Hoe te verbinden
Hoe te verbinden

De MTS-operator heeft twee hoofdaanbiedingen voor telefoons - de Bit- en Superbit-tarieven. De tweede versie is geavanceerd, duurder en biedt veel extra functies.

Tarief "Bit" MTS: voorwaarden, verbinding en ontkoppeling

De betaling voor de Bit-service is 200 roebel / maand, er zijn geen snelheidslimieten. U kunt 75 Mb verkeer per dag gebruiken. Het tariefplan "Bit" van MTS is geschikt voor communicatie op sociale netwerken, voor correspondentie, maar ook voor het bezoeken van verschillende blogs, websites en forums. Houd er rekening mee dat de service alleen geldig is in uw regio.

Gebruik de internetassistent om verbinding te maken: u moet een bericht sturen met de tekst 252 naar nummer 111. U kunt ook * 252 # Belknop of * 111 * 252 * 1 # Belknop bellen vanaf uw mobiel.

Als u de Bit-service op MTS wilt uitschakelen, moet u * 252 * 0 # Belknop of * 111 * 252 * 2 # Belknop kiezen.

MTS "Superbit" tarief: voorwaarden, verbinding en ontkoppeling

De kosten zijn 300 roebel per maand. Er zijn geen internetsnelheidslimieten. Het tariefplan is relevant in heel Rusland. Het verkeer is meer dan 3 GB per maand. Zo maakt "Superbit" het niet alleen mogelijk om te communiceren op sociale netwerken en sites te bezoeken, maar ook om video's en muziek te downloaden.

Om verbinding te maken, stuurt u de tekst van het bericht 628 naar nummer 111. U kunt ook bellen vanaf uw mobiel * 628 # "Bellen"-knop of * 111 * 628 * 1 # "Bellen"-knop.

Om de Superbit-service van MTS te deactiveren, doet u het volgende: * 111 * 628 * 2 # Belknop.

Het is dus vrij eenvoudig om mobiel internet aan te sluiten vanaf MTS (Bit- en Superbit-services). En dan kunt u gemakkelijk genieten van de mogelijkheid van uw tariefplan en internetten.

Aanbevolen: