Hoe Sms'en Naar Turkije?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Turkije?
Hoe Sms'en Naar Turkije?

Video: Hoe Sms'en Naar Turkije?

Video: Hoe Sms'en Naar Turkije?
Video: KIJK VOORDAT U TURKIJE 2021 REIS (WAT IS DEZE HES CODE?) 2024, Mei
Anonim

Voor veel van onze landgenoten is Turkije een vaste vakantieplek, goedkoop en dus betaalbaar. De enige manier om gratis te sms'en naar telefoonnummers van telecomoperatoren in Turkije is sms'en via internet.

Hoe sms'en naar Turkije?
Hoe sms'en naar Turkije?

Noodzakelijk

Om sms-berichten naar Turkije te verzenden, hebt u een internetverbinding nodig, een browser met een ingebouwde vertaler (aangezien de pagina's van veel services voor het verzenden van sms alleen in het Turks zijn) en de naam van de mobiele operator van de abonnee naar wie u wilt om een sms-bericht te verzenden

instructies:

Stap 1

Voer de naam van de mobiele operator in de zoekmachine in en zoek naar zijn website. Ga dan naar de website van de exploitant en registreer je daar.

Stap 2

Selecteer in het menu de functie "bericht verzenden". In het Turks zal het "Web Mesaj" worden geschreven, maar misschien op een andere manier (je zult nog steeds een vertaler moeten gebruiken), volg dan de instructies. In de regel moet u het abonneenummer en de tekst van het bericht invoeren. Je stuurt een bericht.

Stap 3

Houd in gedachten: dit is een betrouwbare methode, maar zeer tijdrovend, het vereist registratie, het bestuderen van de instructies, het is goed als er geen instructies in het Engels zijn (er zijn geen instructies in het Russisch), en je moet ook de abonnee weten operator eerst, wat niet altijd van tevoren bekend is, dat wil zeggen, het zal ook nodig zijn om een operator op code te zoeken.

Stap 4

Onlangs biedt de site een zeer handige service voor het verzenden van gratis sms naar Turkije www.smsfree4all.com, hier moet je naar de pagina gaan https://smsfree4all.com/free-sms-turkey.php. Ten eerste kunt u de operator bepalen, aangezien er een lijst met codes is, en ten tweede zal de service u door de hele verzendvolgorde leiden, u hoeft alleen de instructies te volgen. Houd er rekening mee dat de site in het Engels is

Aanbevolen: