Een Mobiel Nummer Bellen

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Nummer Bellen
Een Mobiel Nummer Bellen

Video: Een Mobiel Nummer Bellen

Video: Een Mobiel Nummer Bellen
Video: Mobiel bellen in 1998 door Frans Bromet 2024, Mei
Anonim

We kunnen ons bestaan niet voorstellen zonder mobiele communicatie. Telefoons vergezellen ons tegenwoordig overal, we nemen ze mee als we door het land reizen en als we naar het buitenland gaan. Soms, tijdens roaming, merken we dat veel telefoons die we belden terwijl we in het thuisnetwerk waren, plotseling niet meer beschikbaar zijn. Hoe een mobiel nummer correct bellen om ervoor te zorgen dat iedereen niet alleen in ons land, maar ook in het buitenland wordt bereikt?

Een mobiel nummer bellen
Een mobiel nummer bellen

instructies:

Stap 1

Om nummers van een mobiele operator in Rusland te bellen, ongeacht of ze zich in uw thuisregio of een andere bevinden, kiest u het nummer in het volgende formaat: 8 (federale operatorcode) zevencijferig abonneenummer of +7 (federale operatorcode) zevencijferig abonneenummer.

Stap 2

Als u het zogenaamde directe mobiele nummer van een mobiele operator in Rusland moet bellen, kies dan het nummer in het formaat 8 (stadscode) zevencijferig abonneenummer of +7 (stadscode) zevencijferig abonneenummer.

Stap 3

Als u een toestelnummer op uw mobiele telefoon moet kiezen, wacht dan door het hoofdnummer te kiezen op het systeembericht en kies daarna het extra nummer. Als uw telefoon een pauze kan ondersteunen bij het kiezen, voert u na het hoofdnummer het pauzesymbool in - de Latijnse hoofdletter P en onmiddellijk daarna - het extra nummer. Bijvoorbeeld: +7 (federale operatorcode) zevencijferig abonneenummer Р extra nummer.

Stap 4

Om naar het buitenland te bellen, kiest u een nummer in het formaat + (landcode) (federale operatorcode) zevencijferig abonneenummer of + (landcode) (stadscode) zevencijferig abonneenummer. Voor Rusland is de landcode 7.

Aanbevolen: