Een Oproep Verzenden Vanuit MTS

Inhoudsopgave:

Een Oproep Verzenden Vanuit MTS
Een Oproep Verzenden Vanuit MTS

Video: Een Oproep Verzenden Vanuit MTS

Video: Een Oproep Verzenden Vanuit MTS
Video: МТС Incoming Call 2024, Mei
Anonim

Wanneer uw mobiele saldo op nul staat en u dringend moet bellen, is het tijd om te onthouden over speciale diensten waarmee u een sms-bericht kunt sturen naar de abonnee die u nodig heeft met het verzoek om u terug te bellen. Zo'n "baken" kan vanaf elk telefoonnummer worden verzonden. De mobiele operator MTS biedt verschillende handige opties om andere abonnees te bellen.

Een oproep verzenden vanuit MTS
Een oproep verzenden vanuit MTS

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - MTS-simkaart.

instructies:

Stap 1

Jezelf vinden zonder geld op je telefoon is onaangenaam. In dit geval biedt de MTS-operator zijn gebruikers verschillende manieren om altijd contact te houden, zelfs met nul op het account.

Stap 2

De eenvoudigste is om een verzoek om terug te bellen naar de gewenste abonnee te sturen. Waarom je gebruik kunt maken van de selfservice "Mobile Assistant". Om met de dienst aan de slag te gaan, belt u * 111 # op uw telefoon en drukt u op de belknop.

Stap 3

Selecteer vervolgens in het nieuwe venster de optie om te antwoorden en druk op 5. Selecteer vervolgens in de lijst met mogelijke services het item "Mogelijkheden op nul", gelegen onder het nummer 2. Druk nogmaals op "beantwoorden" en geef het opdrachtnummer op. In dit geval moet u optie 3 en de service "Bel mij terug" selecteren. Om vervolgens de opdracht te gebruiken en een verzoek te verzenden, stuurt u in een antwoordbericht 1. Voer vervolgens het nummer in van de abonnee naar wie u een verzoek wilt sturen om u terug te bellen.

Stap 4

Binnen enkele minuten ontvangt de abonnee een sms met de tekst "Bel me terug, alstublieft", en uw nummer wordt bepaald. Wanneer u een verzoek verzendt, ontvangt u een bericht over hoe vaak per dag u dit verzoek kunt verzenden. Het maximum aantal verzonden sms'jes per dag is vijf.

Stap 5

Wil je de Mobile Assistant niet gebruiken? Onthoud dan de volgende opdracht om uw vrienden te vragen u terug te bellen. Kies * 110 *, voer het abonneenummer in zonder spatie en druk op hekje (#). Stuur een verzoek via de belknop. In dit geval kan het abonneenummer in elk formaat worden gekozen: met of zonder prefix. Het maakt niet uit hoeveel cijfers van het nummer u opgeeft: 10 of 11. De opdracht wordt nog steeds verzonden.

Stap 6

U kunt de abonnee ook vragen om uw account op te waarderen. Typ hiervoor

* 116 *, voer het nummer in van de abonnee naar wie het verzoek is verzonden en druk op #. Het verzoek wordt ook verzonden via de belknop.

Aanbevolen: