Hoe Een Sms Naar De Telefoon Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar De Telefoon Te Schrijven
Hoe Een Sms Naar De Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe Een Sms Naar De Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe Een Sms Naar De Telefoon Te Schrijven
Video: Last van sms-spam? Zo voorkom je dat jij slachtoffer wordt 2024, Mei
Anonim

SMS is een systeem waarmee u met een mobiele telefoon korte tekstberichten kunt verzenden en ontvangen. Nu is deze technologie enorm populair geworden vanwege de lage kosten en het gebruiksgemak. Bovendien kunt u dergelijke berichten niet alleen vanaf uw telefoon verzenden, maar ook vanaf internet.

Hoe een sms naar de telefoon te schrijven
Hoe een sms naar de telefoon te schrijven

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Bereid de tekst van uw bericht voor om SMS te verzenden vanaf internet. Houd er rekening mee dat de tekst bestaat uit alfanumerieke symbolen. De maximale grootte van één bericht in de GSM-standaard mag niet groter zijn dan 140 bytes.

Stap 2

Daarom kunt u bij gebruik van 7-bits codering, dat wil zeggen cijfers en letters van het Latijnse alfabet, sms'en tot 160 tekens. Als u een sms-bericht in het Oekraïens of Russisch wilt schrijven, is er een speciale 2-byte Utf-16-codering om dit te ondersteunen. Daarom mag een bericht dat in deze talen is geschreven niet langer zijn dan 70 tekens.

Stap 3

Gebruik online diensten om sms te verzenden. Als u bijvoorbeeld een bericht door Oekraïne wilt sturen, gaat u naar de site https://sms-ka.info. Vul in de rechterbovenhoek van de pagina het SMS-verzendformulier in. Selecteer de operatorcode uit de lijst, voer in het volgende veld het telefoonnummer in waarnaar u een sms-bericht wilt schrijven. Voer vervolgens de voorbereide tekst in het veld "Berichttekst" in. Klik op de knop "Verzenden".

Stap 4

Maak gebruik van de mogelijkheid die de site van uw mobiele provider biedt om een bericht te sturen. Deze functie is beschikbaar op de pagina's van bijna alle mobiele operators. Om bijvoorbeeld een bericht naar de telefoon van de Kyivstar-operator te sturen, volgt u de link

Stap 5

Selecteer operatorcode, voer nummer en berichttekst in. Onderneem ook een actie die u identificeert als een persoon, niet als een spambot. Meestal biedt de service een keuze uit zes afbeeldingen van dieren in het wild. Klik op Verzenden.

Stap 6

Gebruik online services om een sms-bericht te verzenden binnen Rusland en de GOS-landen. Volg hiervoor de link https://sms.prikoli.net/smsotpravka/. Selecteer op de site de eerste cijfers van het telefoonnummer waarnaar u een sms wilt sturen en selecteer vervolgens de mobiele provider van de regio.

Stap 7

Vul dan het berichtformulier in, klik op "Verzenden". Of volg de link https://yousms.ru/Russia.htm. Selecteer de operator en de eerste cijfers van het nummer. Voer het nummer, de sms-tekst in en klik op "Verzenden".

Aanbevolen: