Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op Megafon
Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op Megafon

Video: Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op Megafon

Video: Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op Megafon
Video: Hoe koppel ik mijn profiel aan mijn abonnement? 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om op kosten van de gesprekspartner op Megafon te bellen ontstaat vaak voor abonnees die geen tijd hebben om hun saldo op tijd op te waarderen. In een dergelijke situatie is het voldoende om een van de juiste commando's van het bedieningssysteem te gebruiken en de juiste melding te verzenden.

Ontdek hoe u kunt bellen met de gesprekspartner op Megafon
Ontdek hoe u kunt bellen met de gesprekspartner op Megafon

instructies:

Stap 1

Gebruik de "Bellen ten koste van een vriend"-service binnen het netwerk om te bellen op kosten van de gesprekspartner op Megafon. Kies hiervoor de code 000, het tiencijferige nummer van de abonnee en druk op "Bellen". De gesprekspartner ontvangt namens u een inkomende oproep, maar met een automatisch gegenereerd aanbod om deze op eigen kosten te accepteren. Als de abonnee akkoord gaat, wordt de verbinding onmiddellijk tot stand gebracht (de kosten van de oproep voor hem bedragen 3 roebel per minuut).

Stap 2

Probeer op kosten van een vriend op Megafon te bellen door hem een gratis verzoek "Betaal voor mij" te sturen met een verzoek om uw account op te waarderen. Kies het commando * 143 * (abonneenummer) #. De abonnee ontvangt een sms-bericht met uw verzoek, waarin ook instructies staan voor het aanvullen van het account van de gesprekspartner. Je vriend zal het commando * 133 * (overboekingsbedrag) * (telefoonnummer) # moeten kiezen. In geval van succesvolle voltooiing van de operatie, wordt naast het gespecificeerde bedrag 5 roebel van zijn rekening in rekening gebracht voor het activeren van de service.

Stap 3

U kunt de andere persoon gewoon vragen om terug te bellen naar uw nummer. Dit kan worden gedaan door de "Ik heb gebeld"-service, die automatisch wordt geactiveerd - het is voldoende om een nummer te bellen als het saldo onvoldoende is, en de abonnee ontvangt onmiddellijk een melding dat u hem hebt geprobeerd te bellen. Als de dienst is uitgeschakeld voor uw tarief, activeer deze dan met het commando * 439 * 2 #. U kunt ook een "Bel mij"-verzoek sturen met het commando * 144 * (abonneenummer) # en daarna wachten op een terugbelverzoek van uw gesprekspartner.

Stap 4

Op Megafon is het mogelijk om op eigen kosten de gesprekspartner te bellen, ook als uw saldo onvoldoende is. Activeer hiervoor de dienst "Vertrouwenskrediet" door te bellen naar 8 800 550 05 00 of door een sms te sturen met de tekst "Ik wil een vertrouwenskrediet verbinden" naar 0500. Het tegoed wordt individueel berekend en is afhankelijk van over de periode van gebruik van de diensten van de Megafon-operator en het gemiddelde bedrag aan maandelijkse onkosten voor communicatiediensten.

Aanbevolen: