Hoe Bel Je Op Kosten Van Een Abonnee?

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Op Kosten Van Een Abonnee?
Hoe Bel Je Op Kosten Van Een Abonnee?

Video: Hoe Bel Je Op Kosten Van Een Abonnee?

Video: Hoe Bel Je Op Kosten Van Een Abonnee?
Video: Lebara Sim Only Abonnement Onbeperkt Internet en Bellen 2024, April
Anonim

Vaak blijkt, voordat een belangrijk telefoontje wordt gepleegd, dat het account geen geld meer heeft en dat er op dit moment eenvoudigweg geen mogelijkheid is om het aan te vullen. In dit geval kunt u bellen op kosten van de abonnee naar wie wordt gebeld. Deze service wordt aangeboden door alle mobiele operators.

Bellen op kosten van de abonnee is een populaire en handige dienst
Bellen op kosten van de abonnee is een populaire en handige dienst

instructies:

Stap 1

MTS-abonnees kunnen op kosten van de abonnee bellen via de dienst "Help out". Het is beschikbaar voor alle abonnees van deze operator. Om gratis te bellen, kiest u 0880, gevolgd door het 10-cijferige nummer van de gebelde partij. De persoon die u hebt gebeld, ontvangt een inkomende oproep en de automatische service biedt hem aan uw oproep op eigen kosten aan te nemen, en hij kan het aanbod accepteren of weigeren. De dienst "Help Out" wordt gratis aangeboden aan de bellende abonnee. Wat betreft de persoon die de oproep aanneemt, zal het geld voor het gebruik van de dienst volgens het tarief van zijn rekening worden afgeschreven.

Stap 2

U kunt op kosten van een Beeline-abonnee bellen in het kader van de dienst "Bellen op kosten van de gesprekspartner", die ook geen verbinding vereist en gratis aan de gebruikers van de operator wordt verstrekt. De oproep wordt betaald door de opgeroepen abonnee in overeenstemming met de kosten van de intranetoproep volgens het tariefplan. Om op kosten van de abonnee te bellen, kiest u 05050 en vervolgens het nummer van de gebelde abonnee zonder de "acht". Wacht vervolgens tot de gebelde abonnee akkoord gaat met het aanbod om de oproep op eigen kosten aan te nemen.

Stap 3

Voor Beeline-abonnees is ook de service "Live Zero" beschikbaar, waarbij abonnees oproepen en sms kunnen ontvangen met een "nul" -saldo, evenals de service "Call Me". Als deze is aangesloten op uw tarief, kunt u de gebelde abonnee een verzoek sturen met een verzoek om terug te bellen. Beeline-abonnees hebben ook de mogelijkheid om verzoeken te verzenden met een verzoek om hun account aan te vullen. Deze service heet "Mijn account opwaarderen". Met de optie "Vertrouwde betaling" kunt u meerdere dagen bellen nadat het saldo van de rekening op is. Daarna moet u de vereiste betaling doen.

Stap 4

Om te bellen ten koste van een Megafon-abonnee, gebruikt u de service "Bellen ten koste van een vriend". Kies 000 en het 10-cijferige nummer van de gewenste abonnee. Als de gesprekspartner ermee instemt om de service te activeren, kost de oproep 3 roebel per minuut voor elk tariefplan.

Aanbevolen: