Tarief Van MTS: Overzicht, Kosten, Nadelen

Tarief Van MTS: Overzicht, Kosten, Nadelen
Tarief Van MTS: Overzicht, Kosten, Nadelen

Video: Tarief Van MTS: Overzicht, Kosten, Nadelen

Video: Tarief Van MTS: Overzicht, Kosten, Nadelen
Video: Wat kost een verbouwing? Een overzicht van de gemiddelde kosten 2024, Maart
Anonim

De mobiele operator MTS heeft het nieuwste en populairste tarief gelanceerd, genaamd Tariffische. De belangrijkste voordelen van het tarief zijn internet zonder grenzen en de mogelijkheid om thuis in heel Rusland te bellen. Tarifish heeft zijn nadelen, die belangrijk zijn om te weten.

Tarief is het tarief waar alle smartphonebezitters op hebben gewacht
Tarief is het tarief waar alle smartphonebezitters op hebben gewacht

"Tarifische" begon op 14 augustus. U kunt overstappen naar het nieuwe tarief in uw persoonlijke account of op het kantoor van de MTS-operator. De kosten van de abonnementskosten zijn afhankelijk van het pakket dat u aansluit. "Tarief" omvat 4 pakketten en elk heeft zijn eigen parameters.

  • Het eerste pakket omvat onbeperkt internet, 500 minuten voor alle operators in Rusland en 500 sms voor alle netwerken in Rusland.
  • Het tweede pakket bevat internet, 800 minuten en 800 sms.
  • Het derde pakket bevat internet, 1500 minuten en 1500 sms.
  • Het vierde pakket bevat internet, 3000 minuten en 3000 sms'jes.

De kosten van het tarief zijn afhankelijk van de regio waarin u aansluit. Het goedkoopste tarief is slechts 300 roebel in Voronezh. Voor Moskou is de tariefvergoeding 650 roebel per maand. En de hoogste prijs van 1100 roebel wordt betaald door inwoners van Norilsk. Hieronder vindt u een tabel met prijzen voor het tarief in sommige regio's.

Afbeelding
Afbeelding

In veel regio's geldt 30% korting voor nieuwe abonnees. In Nizhny Novgorod zijn de volledige kosten bijvoorbeeld 450 roebel en met een korting 315 roebel per maand. De korting is 6 maanden geldig, daarna bedragen de abonnementskosten 450 roebel per maand.

  • Het grootste nadeel van Tarifisch is de beperking van de internetsnelheid tijdens het reizen in Rusland. Zodra het datavolume 500 MB per dag bereikt, zakt de internetsnelheid direct naar 128 Kbps. Zo gebruik je op hoge snelheid slechts 15 GB internet per maand.
  • Het tweede minpuntje van het tarief is een verbod op de distributie van internetverkeer via een toegangspunt via wifi. Deze beperking kan worden uitgeschakeld, er zijn manieren om het verbod op internet te omzeilen.
  • Een ander nadeel van "Tarifische" is de beperking van de internetsnelheid, tot 128 Kbps bij het downloaden van bestandshostingservices.
  • De vierde teleurstelling voor abonnees van Tarifishch is het verbod op het gebruik van internet in modems.
  • Het vijfde minpuntje van het nieuwe tarief is het verbranden van alle resterende minuten en sms. Dat wil zeggen, alle resterende minuten en sms verdwijnen volgende maand.
  • Het laatste nadeel is de afname van de internetsnelheid bij een hoge netwerkbelasting. Dat wil zeggen, de operator heeft het volste recht om uw snelheid om welke reden dan ook te beperken en te verwijzen naar de verhoogde netwerkbelasting.

"Tariffische" is een tarief dat alle smartphonebezitters echt wilden. Ondanks de nadelen is het tarief zeer gunstig voor degenen die het niet buiten hun gebied gaan gebruiken. Internet zonder beperkingen, oproepen naar elke abonnee in heel Rusland en sms - dit tarief zal voor veel abonnees interessant zijn.

Aanbevolen: