Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op De Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op De Beeline
Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op De Beeline

Video: Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op De Beeline

Video: Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op De Beeline
Video: How To Unlock Brewster | 2.0 Update Animal Crossing New Horizons 2024, Mei
Anonim

Wanneer het saldo op de mobiele telefoon negatief wordt, kunnen mobiele abonnees de behoefte voelen om te bellen ten koste van de gesprekspartner op de Beeline. Dit wordt ondersteund door verschillende services en functionele commando's die door de operator worden geleverd.

Probeer te bellen op kosten van de gesprekspartner op de Beeline
Probeer te bellen op kosten van de gesprekspartner op de Beeline

instructies:

Stap 1

U kunt op kosten van de gesprekspartner op Beeline bellen in het kader van de bijbehorende dienst, gratis aangeboden aan alle abonnees zonder uitzondering en beschikbaar tegen alle tarieven. Om de "Bellen op kosten van de gesprekspartner" te activeren, kiest u de speciale code 05050 en het nummer van de gewenste abonnee in het formaat.

Stap 2

Zodra de verbinding met de gebelde abonnee tot stand is gebracht, wordt hem gevraagd de oproep op eigen kosten aan te nemen door op een bepaalde knop te drukken. Als hij akkoord gaat met dit aanbod, kun je het gesprek aangaan. Anders, bijvoorbeeld als het gebelde nummer bezet of niet beschikbaar is, wordt de verbinding verbroken en wordt u gevraagd de procedure later te herhalen. Houd er rekening mee dat de gebelde persoon geen verbod mag hebben op inkomende verzoeken van andere abonnees. Vraag hem van tevoren om het ontvangen van systeemoproepen toe te staan met het commando * 155 * 1 #.

Stap 3

Bellen op kosten van de gesprekspartner op de Beeline kan alleen als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Het toegestane aantal verzoeken dat per dag wordt verzonden om te bellen op kosten van een abonnee is bijvoorbeeld 15. In dit geval moet het saldo van de abonnee positief zijn en moeten beide personen zich in de Russische Federatie en in het dekkingsgebied bevinden van het thuisnetwerk. Als aan minimaal één van de voorwaarden niet is voldaan, is het niet mogelijk om een verzoek tot betaald bellen te sturen.

Stap 4

De gesprekskosten zijn afhankelijk van het aangesloten tarief. Als de gebelde abonnee is geregistreerd bij hetzelfde Beeline-filiaal als de initiator van de oproep, wordt de betaling uitgevoerd tegen de basisprijs van een uitgaande oproep naar de nummers van de operator in het gegeven gebied. Als het wordt onderhouden in een ander filiaal van de operator in Rusland, wordt het gesprek in rekening gebracht tegen de overeenkomstige prijs die door dit filiaal is vastgesteld.

Aanbevolen: