Hoe Sms'en Naar China?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar China?
Hoe Sms'en Naar China?

Video: Hoe Sms'en Naar China?

Video: Hoe Sms'en Naar China?
Video: Change Phone language from Chinese to English 2024, Mei
Anonim

De cultuur van korte sms-berichten in China is nogal eigenaardig, dus voordat u berichten naar hen verzendt, moet u ervoor zorgen dat deze zeker bij de ontvanger worden afgeleverd.

Hoe sms'en naar China?
Hoe sms'en naar China?

Noodzakelijk

jouw telefoon nummer

instructies:

Stap 1

Besteed aandacht aan de eigenaardigheden van Chinese mobiele communicatie, die uw beslissing om in de toekomst een sms-bericht te verzenden aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Veel inwoners van deze kant maken gewoon geen gebruik van de service voor het verzenden van korte sms-berichten, het is niet inbegrepen in het pakket met startservices, daarom kunnen sommige van uw mislukte pogingen om sms te verzenden, worden aangezien voor een onjuist ingevoerd nummer. Zorg ervoor dat de abonnee naar wie u het korte tekstbericht wilt verzenden, deze functie heeft ingeschakeld.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de meeste operators een beperkte ontvangst hebben van sms-berichten van abonnees in andere landen. Zorg er eerst voor dat de abonnee voor wie het gegeven sms-bericht is bedoeld, deze service niet alleen heeft ingeschakeld, maar ook dat de service ook wordt ondersteund door de mobiele operator.

Stap 3

Voer het abonneenummer in de ontvangerregel in. Als het nummer een federaal formaat heeft (elfcijferig), voegt u de code +86 (PRC-code) ervoor in. Voer de hoofdtekst van het bericht in met het Latijnse alfabet (bij gebruik van het Cyrillische alfabet kan de codering verloren gaan). Stel in dat u over ongeveer een uur een melding ontvangt als u niet zeker weet of deze abonnee uw bericht moet ontvangen.

Stap 4

Maak ook gebruik van speciale online diensten om een kort sms-bericht naar China te sturen. Controleer voordat u berichten naar andere landen verzendt altijd bij de ontvanger of deze functie is ingeschakeld en of er andere problemen zijn met betrekking tot het beperken van het gebruik van deze functie, aangezien dit niet uniek is voor China.

Stap 5

Het is ook raadzaam om het nummer waarnaar u verzendt te controleren. Gebruik geen hiërogliefen voor uw berichten. Zelfs als het door beide apparaten wordt ondersteund. De codering kan verloren gaan.

Aanbevolen: