Hoeveel Kost Een IPad Mini In China

Inhoudsopgave:

Hoeveel Kost Een IPad Mini In China
Hoeveel Kost Een IPad Mini In China

Video: Hoeveel Kost Een IPad Mini In China

Video: Hoeveel Kost Een IPad Mini In China
Video: iPad mini 1 в 2021 (Через 9 лет ВСЕ ЕЩЕ КРУТ) 2024, April
Anonim

De iPad Mini is de 7-inch versie van de populaire iPad. Tegenwoordig wordt het apparaat over de hele wereld verkocht en de kosten kunnen variëren, afhankelijk van de markt waarin het wordt vertegenwoordigd. Zo kan de prijs van een iPad Mini-tablet in China iets lager zijn dan in Rusland of Europa.

Hoeveel kost een iPad mini in China
Hoeveel kost een iPad mini in China

Officiële Apple-winkels

Het nieuwe iPad Mini-model kan in China worden gekocht, zowel via de officiële Chinese versie van de Apple-website als in de officiële winkels van het bedrijf in het Midden-Koninkrijk. iPad Mini kan ook worden gekocht op sites die populair zijn in China (bijvoorbeeld Taobao), met behulp van de AliExpress-service, die levert aan Rusland en andere landen van de wereld, evenals populaire elektronicamarkten in elke stad.

Op de officiële Apple-website wordt de iPad Mini gepresenteerd tegen een marktprijs van 2.888 yuan, wat ongeveer gelijk is aan 16.500 roebel. Deze prijs is voor een toestel met 16 GB geheugen in een versie die de installatie van een simkaart van een mobiele operator niet ondersteunt. Voor kopers in China zijn ook versies met volumes van 32, 64 en 128 GB beschikbaar met een prijs van respectievelijk 3588 (~ 20.500 roebel), 4288 (~ 24.500 roebel) en 4988 (~ 28.500 roebel) yuan. De versie met ondersteuning voor mobiele gegevensoverdracht en werken in 3G-internetnetwerken kost 900 (~ 5200 roebel) meer yuan voor elke versie zonder simkaart.

Prijzen kunnen veranderen afhankelijk van de huidige wisselkoers van de roebel en de prijsverhouding van de roebel tot de yuan.

Elektronicamarkten en -winkels

De prijs van de iPad Mini op de Chinese elektronicamarkten is gelijk aan de prijzen die op de websites worden aangeboden, maar sommige verkopers bieden goederen aan voor 100-200 yuan meer omdat ze wederverkopers zijn. Voor de prijs die Apple heeft vastgesteld, kun je de tablet ook kopen in de officiële winkels van het bedrijf, die in heel China wijdverbreid zijn.

Online winkels

Taobao, een online retailer met veel websites en particuliere verkopers in China, biedt het apparaat tegen licht gereduceerde prijzen aan. Dit komt door het feit dat de aankoopprijs van het apparaat in bulk aanzienlijk lager kan zijn in China, wat internetverkopers gebruiken. Sommige retailers kopen iPad Mini uit Hong Kong, waar de kosten iets lager zijn. De nieuwe versie begint bij RMB 1900 (~ RUR 11.000) voor de niet-4G-versie met 16 GB interne opslag. Het is opmerkelijk dat een tablet met een geheugencapaciteit van 32 GB op de website kan worden gekocht voor 2.700 yuan (~ 15.500 roebel) en hoger.

Het apparaat met een SIM-slot kost 2888 Yuan, wat Apple officieel verkoopt voor het apparaat zonder 4G-connectiviteit.

Het zal niet mogelijk zijn om goederen rechtstreeks in een Chinese online winkel te kopen, ondanks de verleidelijke prijs. Feit is dat postpakketten met elektronica niet zijn toegestaan door de Chinese douane, aangezien de export van elektronica rechtstreeks uit China verboden is. Er is echter een groot aantal online winkels in Hong Kong die apparaten tegen lagere kosten aanbieden en helpen bij het voltooien van de verzending van de gewenste goederen naar de Russische Federatie.

Aanbevolen: