Een IPhone Kopen In China

Inhoudsopgave:

Een IPhone Kopen In China
Een IPhone Kopen In China

Video: Een IPhone Kopen In China

Video: Een IPhone Kopen In China
Video: I Bought an iPhone 12 Pro Max In China in a SUPER DEAL 2024, Mei
Anonim

Mensen willen voortdurend verschillende technische innovaties kopen die door de respectievelijke bedrijven worden ontwikkeld. Heel vaak gaat deze vraag over Apple-producten.

Een iPhone kopen in China
Een iPhone kopen in China

instructies:

Stap 1

Hoe bestel je een Iphone in China? Daarvoor hoef je niet naar China. In de regel zijn er een groot aantal verschillende portals die goederen uit dit land verkopen. Het is de moeite waard om te overwegen dat producten in kwaliteit en parameters kunnen verschillen van officiële producten. Als u desondanks akkoord gaat met dergelijke voorwaarden, kunt u alle goederen op internet bestellen.

Stap 2

Ga naar de browser op uw pc. U moet een actieve internetverbinding hebben. Ga naar www.dealextreme.com. Dit is een van de meest populaire portals die goederen uit China verkoopt. Tegelijkertijd hoeft u niet alleen naar een ander land te gaan om de goederen in ontvangst te nemen. Alles wordt gedaan via postdiensten, zowel privé als openbaar.

Stap 3

Vind het product dat u interesseert op de site. Registreer u vervolgens. Zorg voor betrouwbare gegevens, met name de mailbox, omdat deze meldingen en bevestiging voor registratie ontvangt. Bewaar alle wachtwoorden in een apart bestand zodat je bij verschillende probleemsituaties alles kunt herstellen. Log in op de site met de geregistreerde gegevens. Vergeet tegelijkertijd niet dat alles betaald wordt door middel van elektronisch geld. Lees meer op de website.

Stap 4

Vul alle factuurgegevens in. Selecteer het artikel dat u interesseert in de winkelwagen. Vul de informatie over uw locatie zorgvuldig in, dat wil zeggen waar u de door u gekozen artikelen moet afleveren. Zodra alles klaar is, klikt u op de knop "Verzenden" of "Gereed". U ontvangt per e-mail een bevestiging van de operatie. Levering vindt plaats binnen enkele weken.

Aanbevolen: