Hoe U Uw Telefoonsignaal Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonsignaal Kunt Verbeteren
Hoe U Uw Telefoonsignaal Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Telefoonsignaal Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Telefoonsignaal Kunt Verbeteren
Video: Instructie hoe u de Jabra HALO2 kunt koppelen aan uw telefoon 2024, Mei
Anonim

Dalende of slechte geluidskwaliteit tijdens gesprekken is het gevolg van een lage signaalsterkte. De redenen kunnen verschillend zijn, maar in ieder geval kan het signaal worden verbeterd, tenzij de zaak zich in de onbevredigende toestand van de telefoon zelf bevindt.

Hoe u uw telefoonsignaal kunt verbeteren
Hoe u uw telefoonsignaal kunt verbeteren

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw telecommunicatieserviceprovider (mobiele provider). Het is mogelijk dat uw huis of kantoor zich in de zogenaamde "dode zone" van mobiele dekking bevindt. Als dit waar is, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kantoor van uw operator en een aanvraag indienen om de kwaliteit van de communicatie te verbeteren. Het is fijn als je aanvraag collectief is. Dan neemt de kans op een snelle beoordeling van uw bezwaarschrift en een positieve reactie daarop toe. In dergelijke gevallen installeren telecomoperators meestal extra antennes in een dergelijk gebied.

Stap 2

Als de telecomoperator je nog steeds niet kan helpen, teken dan een overeenkomst met hem over de installatie van een individuele externe antenne om het mobiele signaal (repeater) te versterken. Een dergelijke overeenkomst moet worden gesloten omdat uw antenne vervolgens de werking van basisstations kan verstoren.

Stap 3

Kies een locatie voor de antenne. Probeer zo min mogelijk gebouwen, bomen en andere obstakels in het signaalpad te houden. Denk aan de verdieping waar uw appartement of kantoor zich bevindt.

Stap 4

Ga online en kies een bedrijf dat dergelijke structuren zal installeren. Maak een bestelling aan voor de installatie van de repeater. Probeer de repeater niet zelf te installeren als u niet gekwalificeerd bent om dit te doen. U kunt trouwens veel besparen als u een externe antenne koopt en een serviceovereenkomst afsluit met hetzelfde bedrijf. Zorg ervoor dat u controleert of het bedrijf over veiligheidscertificaten voor apparatuur beschikt.

Stap 5

Trap niet in reclame voor allerlei zelfgemaakte apparaten om het signaal te versterken (bijvoorbeeld batterijpakkingen). Ten eerste zal de aankoop van dergelijke apparaten uw portemonnee aanzienlijk vergemakkelijken, en ten tweede zijn ze absoluut nutteloos.

Aanbevolen: