Hoe Verwijder Je Krassen Van Een Telefoonhoesje?

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijder Je Krassen Van Een Telefoonhoesje?
Hoe Verwijder Je Krassen Van Een Telefoonhoesje?

Video: Hoe Verwijder Je Krassen Van Een Telefoonhoesje?

Video: Hoe Verwijder Je Krassen Van Een Telefoonhoesje?
Video: Hoe een kras verwijderen zonder te spuiten 2024, April
Anonim

Als u krassen op uw mobiele telefoon vindt, haast u dan niet om van streek te raken, de kwestie is te repareren. Er zijn verschillende eenvoudige manieren om microbeschadigingen van een gsm-hoesje te verwijderen.

Hoe verwijder je krassen van een telefoonhoesje?
Hoe verwijder je krassen van een telefoonhoesje?

instructies:

Stap 1

Verwijder eerst die telefoonpanelen die microschade hebben. Dit geeft je een betere kans om ze te elimineren.

Stap 2

Koop indien mogelijk een elektrisch scheerapparaat met lineaire aandrijving. Deze scheermessen vind je bijvoorbeeld bij Brown of Panasonic. Maak ook een zachte, pluisvrije doek klaar die vaak wordt gebruikt om stof van monitoren te verwijderen.

Stap 3

Als je alles klaar hebt, kun je beginnen. Haal het scheerapparaat dus van het scheerapparaat.

Stap 4

Knip een cirkel uit een servet die, als hij dubbelgevouwen is, net op het scheermesje past. Neem het uitgesneden stuk servet, bevestig het aan het mes en wikkel het om de randen met zijden draden. Probeer de zachte doek stevig aan het mes vast te houden, zodat deze niet los kan komen als u het scheermes verplaatst.

Stap 5

Zet het scheerapparaat aan en begin voorzichtig het bekraste oppervlak van je telefoon te polijsten. Doe alles heel voorzichtig, houd er rekening mee dat als het servet weggaat, je je cel nog meer kunt krassen. Het polijsten duurt meestal een paar minuten totdat alle zichtbare schade is verdwenen.

Stap 6

Een andere manier om krassen te verwijderen is met goi-pasta. Neem een klein steentje van deze pasta, die je in de winkel kunt kopen, en wrijf het op een stuk wollen doek. Het is beter dat de zaak solide is.

Stap 7

Wrijf vervolgens met de flap over de krassen. Zelfs met vrij aanzienlijke schade, heb je ongeveer 20 minuten inspanning nodig om er geen spoor van achter te laten.

Stap 8

De derde veilige en gemakkelijke manier om van krassen af te komen, is met een polijstschijf. Neem hiervoor een tube nagellak en breng voorzichtig een paar druppels aan op de microscheurtjes.

Stap 9

Neem nu een wattenstaafje of wattenstaafje en wrijf goed over het hele oppervlak. Het kan enkele minuten duren voordat u volledig van de schade af bent. Wanneer de krassen zijn verdwenen, veegt u de resterende poetslaag af met een droge doek.

Aanbevolen: