Hoe Verwijder Je De Hoes Van Een Iphone 2g

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijder Je De Hoes Van Een Iphone 2g
Hoe Verwijder Je De Hoes Van Een Iphone 2g
Anonim

Je hoort vaak van iPhone 2G-bezitters dat de metalen achterkant niet kan worden verwijderd en dat het onmogelijk is om de batterij te vervangen. Dit is fout. De achterklep kan worden verwijderd, maar dit is een nogal arbeidsintensief proces. Je moet behoorlijk wat geduld en een aantal hulpmiddelen inslaan om alles correct te doen en zonder je smartphone te beschadigen.

Hoe verwijder je de hoes van een iphone 2g
Hoe verwijder je de hoes van een iphone 2g

Noodzakelijk

  • Klem
  • Tandinstrument met negentig graden gebogen scherp uiteinde
  • iPod-openingstool
  • Kunststof stapel
  • Schroevendraaier
  • Geduld
  • Aandacht
  • Nauwkeurigheid

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een paperclip in het kleine gaatje naast de koptelefoonaansluiting steken en vervolgens moet je de paperclip naar beneden drukken zodat de simkaarthouder uit de telefoonhoes schuift.

Stap 2

Wees nu extra voorzichtig bij het verwijderen van de simkaarthouder uit het iPhone 2G-hoesje.

Stap 3

Op deze foto worden twee bevestigingsgaten getoond en geel gemarkeerd, evenals twee haltes aan de binnenkant van het deksel die het vasthouden. Om de twee gaten bovenaan de foto los te maken, drukt u het vlak met de montagegaten in de richting van het zwarte paneel.

Stap 4

Vervolgens moet u het gereedschap tussen de dockconnector en het antennedeksel plaatsen. Het belangrijkste is om zo voorzichtig mogelijk te zijn zodat het gereedschap niet in de dockconnector steekt. Dan moet je uiterst voorzichtig zijn om het gereedschap omhoog te duwen naast de montagegaten waar we het in de vorige stap over hadden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er een kleine opening is tussen de zwarte afdekking en het metalen frame van de behuizing.

Stap 5

Nu is het beter om verder te gaan met het gebruik van de speciale iPod-openingstool. Als het niet bij de hand is, zou je iets soortgelijks moeten vinden. Dit gereedschap is nodig om het zwarte paneel een beetje los te maken van het metalen frame van de behuizing om een kleine opening te vormen, en herhaal dan dezelfde handelingen aan de andere kant van de dockconnector.

Stap 6

Pak de hoes aan beide kanten vast en trek deze naar u toe en omhoog. Dergelijke acties zullen enige inspanning vergen. De hoes is mogelijk niet verwijderbaar. Controleer vervolgens de aanwezigheid van een opening tussen het deksel en het metalen frame door te proberen deze te vergroten, en verwijder daarna pas het deksel.

Stap 7

De foto toont drie schroeven die moeten worden verwijderd.

Stap 8

Geduld is essentieel bij het verwijderen van de achterkant van een iPhone 2G; je hebt een tandheelkundig instrument nodig om door het kleine gaatje onder de metalen kap te komen.

Stap 9

U moet beginnen met het verwijderen van de hoes van de iPhone 2G vanaf de zijkant van de Home-knop. Nadat u het gereedschap in het gat hebt gestoken, zoals weergegeven op de foto, moet u beginnen met het verplaatsen van het deksel in verschillende richtingen met het gereedschap.

Stap 10

Vervolgens moet u het achterpaneel met een tandheelkundig instrument optillen, dit krachtig en snel doend. Als het langzaam en voorzichtig wordt gedaan, neemt de kans op schade aan het paneel toe.

Stap 11

Gebruik een plastic gereedschap (stapel) om het deksel van de bovenkant van de behuizing los te wrikken.

Stap 12

Doe vervolgens hetzelfde aan de andere kant.

Stap 13

Nu kun je met het gereedschap het metalen achterpaneel optillen, het is belangrijk op te merken dat je de hoes voorlopig nog niet helemaal moet verwijderen, omdat deze met de koptelefoonkabel (lintkabel aan de bovenkant) met de telefoon is verbonden.

Stap 14

Voordat u de hoofdtelefoonkabel loskoppelt, moet u er nogmaals voor zorgen dat de telefoon is uitgeschakeld en pas daarna van het bord losmaken door deze van onderaf los te wrikken.

Aanbevolen: