Hoe Verwijder Je De Hoes Van Een IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijder Je De Hoes Van Een IPhone
Hoe Verwijder Je De Hoes Van Een IPhone

Video: Hoe Verwijder Je De Hoes Van Een IPhone

Video: Hoe Verwijder Je De Hoes Van Een IPhone
Video: Hack: How to remove iPhone from case 2024, April
Anonim

Als je besluit geld te besparen of het eens probeert, raad ik je aan eerst deze handleiding te lezen om zelf de achterkant van je iPhone te verwijderen.

Hoe verwijder je de hoes van een iPhone
Hoe verwijder je de hoes van een iPhone

Noodzakelijk

Kruiskopschroevendraaier, zuignap

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het verwijderen van de simkaartlade. Als je de iPhone begint te demonteren zonder hem uit te steken, kun je de interne onderdelen gemakkelijk buigen, wat de montage zal beïnvloeden en als gevolg daarvan zullen er gaten blijven bestaan. Of het kan gebeuren dat de telefoon helemaal niet meer werkt.

Stap 2

Draai vervolgens de twee schroeven los die zich bij de uitgang van de dockconnector bevinden. Hiervoor heeft u een kleine kruiskopschroevendraaier nodig.

Stap 3

We bevestigen de zuignap aan het scherm en trekken deze naar ons toe. Het scherm is losgekoppeld. Als je het sterk verhoogt, kun je de treinen breken, wat zal leiden tot het falen van de iPhone.

Stap 4

Wanneer u het scherm optilt, ziet u cijfers in oranje cirkels. Het is in deze volgorde voor deze nummers dat u de telefoon uit elkaar haalt.

Stap 5

We nemen een pincet en tillen voorzichtig de kabels op waarmee het scherm en het touchscreen vastzitten. Ze zijn gemarkeerd met nummers - twee en drie.

Stap 6

Gebruik vervolgens een kruiskopschroevendraaier om alle 8 schroeven los te draaien die de metalen plaat vasthouden. Het is beter om alle schroeven op één plaats te plaatsen, anders kunnen ze gemakkelijk verloren gaan.

Stap 7

Verwijder vervolgens de drie lussen, die zijn gemarkeerd onder de cijfers - vier en vijf. Til het treingevecht onder nummer zes voorzichtig op.

Stap 8

Probeer de microschakelingen niet aan te raken en verwijder de metalen plaat.

Stap 9

Haal de batterij heel voorzichtig uit het deksel. Ik raad je aan om vooraf een zeer dunne dubbelzijdige tape aan te schaffen voor montage in omgekeerde volgorde.

Stap 10

Bij het verwijderen van het trillingsspoor kun je het beste een pincet gebruiken.

Stap 11

Verwijder vervolgens alle resterende onderdelen en schroeven.

Stap 12

Ten slotte hoeft u alleen nog het scherm te verwijderen. Draai hiervoor de 6 schroeven los en de truc zit in de zak.

Dus je hebt de iPhone gedemonteerd en bij de hoes gekomen, die we nu kunnen veranderen.

Aanbevolen: