Hoe Een Telefoonhoesje Te Schilderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoonhoesje Te Schilderen
Hoe Een Telefoonhoesje Te Schilderen

Video: Hoe Een Telefoonhoesje Te Schilderen

Video: Hoe Een Telefoonhoesje Te Schilderen
Video: DIY - oud telefoon hoesje schilderen! 2024, Mei
Anonim

Na verloop van tijd krijgt het telefoonhoesje een versleten uiterlijk, verschijnen er krassen en slijtage en op sommige plaatsen kan de kleur helemaal verdwijnen. U kunt het probleem oplossen door een nieuwe telefoon of paneel te kopen, of u kunt uw geld besparen en de behuizing zelf schilderen. Dit is een vrij eenvoudige procedure die uw apparaat een "tweede leven" zal geven.

Hoe een telefoonhoesje te schilderen
Hoe een telefoonhoesje te schilderen

Noodzakelijk

  • - kleurstof;
  • - vernis;
  • - primer voor kunststof.

instructies:

Stap 1

Zoek een kamer om het telefoonhoesje te schilderen. De ruimte moet goed geventileerd en voldoende schoon zijn, aangezien stofdeeltjes het werkresultaat kunnen aantasten. Bereid het oppervlak voor op het schilderen. Bedek het met gelijkmatig materiaal. U kunt een wit dik tafelzeil gebruiken.

Stap 2

Lees de instructies voor de telefoon, gewijd aan het technische gedeelte. Bereid vooraf de benodigde set schroevendraaiers voor. Demonteer de telefoon voor details. Als je de telefoon niet uit elkaar wilt halen of niet over het juiste gereedschap beschikt, dan kun je masking tape gebruiken, die je kunt lijmen waar verf niet moet komen, namelijk het toetsenbord, scherm, connectoren, etc.

Stap 3

Bereid het oppervlak van de behuizing voor op het schilderen. Meng fijne stopverf en verharder en stopverf op diepe krassen op je telefoon. Schuur het oppervlak met fijn schuurpapier of een speciale staaf. Nadat de stopverf droog is, spoelt u de lichaamsdelen af van vuil en droogt u ze af. Breng een speciale plastic primer aan op het oppervlak van je telefoon. Laat het apparaat een dag drogen.

Stap 4

Zorg ervoor dat de telefoon droog is en schuur hem met schuurpapier. Als resultaat moet een volledig glad oppervlak worden verkregen. Neem een föhn en blaas het stof van de behuizing. Reinig het van vette wallen en vingerafdrukken.

Stap 5

Spuit verf over het oppervlak van het lichaam en houd het blik op een afstand van 30 cm van het oppervlak. Dit zorgt voor een gelijkmatige laag en geen doorhangen. Laat de verf 20 minuten drogen en breng een tweede laag aan. Daarna, na 20 minuten, het lichaam bedekken met twee lagen vernis en 15 minuten laten drogen. Breng een patroon of tekening aan op je telefoon met penselen en waterverf en bedek de case vervolgens opnieuw met twee lagen vernis met tussenpozen van 5 minuten. Laat het oppervlak drogen en zet de telefoononderdelen weer in elkaar.

Aanbevolen: