Hoe "Buurlanden" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Buurlanden" Uit Te Schakelen
Hoe "Buurlanden" Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Buurlanden" Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: Jemen: wat is er precies aan de hand? Rudi Vranckx legt het uit 2024, Mei
Anonim

Klanten van het mobiele bedrijf MTS kunnen gebruik maken van de dienst Buurlanden. Door de optie te activeren, kunt u tegen hetzelfde tarief met abonnees van uw thuisnetwerk praten, dat wil zeggen zonder te veel te betalen voor roaming. Het verbreken en aansluiten van de service kan op elk moment worden uitgevoerd.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Gebruik de hulp van het internetsysteem. Je kunt het vinden op het adres in het wereldwijde netwerk - www.mts.ru. Kijk op de officiële MTS-pagina in de rechterbovenhoek. Hier vindt u een link naar het systeem, klik erop.

Stap 2

Als je nog niet eerder een wachtwoord hebt geregistreerd, haal het dan op. Klik hiervoor op de functie "Wachtwoord verkrijgen". Voer in het menu dat wordt geopend je telefoonnummer in en de code die hieronder in de afbeelding wordt weergegeven. Wacht op het servicebericht met een 8-cijferig wachtwoord. Voer het in de vereiste regel in, klik op "Inloggen".

Stap 3

Selecteer het tabblad "Internet-assistent". Klik daarna op de sectie "Tarieven en diensten" en vervolgens - "Servicebeheer". Zoek in de lijst die wordt geopend degene die u wilt deactiveren, klik op "Uitschakelen" en sla alle wijzigingen op.

Stap 4

Schakel de service "Aangrenzende regio's" uit met een speciale opdracht die u vanaf uw mobiele apparaat hebt ingevoerd. Terwijl u zich in het MTS-netwerk bevindt, kiest u * 111 * 21100 # en aan het einde "Bellen". Een bericht van de telefoniste met de resultaten van de operatie wordt binnen enkele seconden naar uw gsm gestuurd.

Stap 5

U kunt ook voor hulp contact opnemen met het contactcentrum. Bel hiervoor het verkorte nummer 0890. Als u aan het roamen bent, moet u het federale telefoonnummer gebruiken: +7 (495) 766-0166. Als u geen mobiele telefoon met een geldige simkaart van MTS OJSC bij de hand hebt, gebruik dan een stationair apparaat, kies de volgende telefoon vanaf deze; 8 (800) 250-0890.

Stap 6

Deactiveer de dienst met behulp van de mobiele assistent. Terwijl u online bent, stuurt u een bericht met de code 21100 naar 111.

Stap 7

Als geen van de bovenstaande methoden bij u past, neem dan contact op met het kantoor van de operator of de MTS OJSC-winkel. U moet een identiteitsbewijs bij u hebben.

Aanbevolen: