Waarom Kopen Mensen Dure Telefoons?

Inhoudsopgave:

Waarom Kopen Mensen Dure Telefoons?
Waarom Kopen Mensen Dure Telefoons?

Video: Waarom Kopen Mensen Dure Telefoons?

Video: Waarom Kopen Mensen Dure Telefoons?
Video: 10 Mobiele Telefoons van de TOEKOMST waarover Niemand mag Weten 2024, April
Anonim

Een dure telefoon, ongeacht de functionaliteit, is een statusitem dat de rijkdom en prestaties van de eigenaar laat zien. Er zijn verschillende redenen om dergelijke gadgets aan te schaffen.

Waarom kopen mensen dure telefoons?
Waarom kopen mensen dure telefoons?

Extern ontwerp

De hoge prijs van een telefoon of smartphone kan niet alleen worden veroorzaakt door ingebouwde apparaten, maar ook door fabricagematerialen. Premium en high-end telefoons zijn vaak gemaakt van edele en zeldzame metalen, leer, hardhout, edelstenen en meer. Vandaar de hoge prijs van een product dat een vermogend persoon wil kopen. In de regel zijn dit mensen die voortdurend in het zicht van anderen zijn (artiesten, zangers, culturele figuren, beroemde zakenlieden). Vaak laat de functionaliteit van een dure telefoon te wensen over. Zo bracht de firma Vertu, die gadgets van edele houtsoorten en edele metalen produceert, pas in 2010 zijn eerste smartphone op de markt, terwijl andere fabrikanten die telefoons maken voor elke portemonnee al meer dan 10 jaar smartphones met verbeterde functionaliteit produceren.

De meest functionele communicators en smartphones worden gemaakt door Samsung, Apple, HTC en Huawei. Tussen de eerste twee stopt de strijd om het recht om patenten te bezitten voor verschillende technische oplossingen niet.

Functioneel

Meestal is de dure prijs van het apparaat te wijten aan de ingebouwde technische oplossingen en innovaties, waardoor sommigen van hen de status krijgen van het vlaggenschip van de telefoon- en communicatormarkt. Moderne communicators en smartphones vervangen klassieke mobiele telefoons van hun gebruikelijke posities in de markt, waardoor de kosten van een smartphone zowel zeer laag als zeer hoog worden. De kosten van een apparaat kunnen bijvoorbeeld worden beïnvloed door de kwaliteit van de camera, het aantal processorcores, de hoeveelheid ingebouwd geheugen, enz. Nog niet zo lang geleden begonnen retinale sensoren, vingerafdrukscanners, transparante hoesjes, enz. Op smartphones te verschijnen. Vaak is zo'n gadget echt nodig voor de consument, omdat hij een apparaat nodig heeft met een groot aantal functies waar hij veel vraag naar zal hebben. Als dit waar is, zal de persoon niet bang zijn voor de dure kosten.

Vertegenwoordigers van het eerlijkere geslacht zullen vooral de telefoon van edele metalen waarderen als een geschenk. Dit kan niet alleen een duur cadeau worden, maar ook een investering. De waarde van goud stijgt van jaar tot jaar.

Telefoon als cadeau

Soms worden dergelijke telefoons als een geschenk gekocht, wanneer een persoon al bijna alle kenmerken van een rijk leven heeft, maar hij ofwel geen tijd had om zo'n apparaat te kopen, of dat niet wilde. Bij het kopen van een dergelijk apparaat ligt de nadruk niet op de functionaliteit, maar op de fabricagematerialen. Gouden en zilveren telefoons zijn een goed cadeau voor iedereen. Moderne smartphones kunnen meer dan tienduizenden roebel kosten, maar dit betekent niet dat het niet aan iemand als cadeau kan worden gegeven. U moet niet alleen een beslissing nemen over een dergelijke aankoop, omdat een persoon zo'n gebaar van aandacht misschien niet accepteert. Kies dan liever een dure smartphone of telefoon samen. In veel grote steden van het land zijn er winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop van premium-apparaten (een daarvan is Euroset-Luxury).

Aanbevolen: