Hoe Kies Je Een Touchscreen-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Touchscreen-telefoon
Hoe Kies Je Een Touchscreen-telefoon

Video: Hoe Kies Je Een Touchscreen-telefoon

Video: Hoe Kies Je Een Touchscreen-telefoon
Video: Handige tips voor Android-telefoons - wist jij dit al? 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van touchscreens in mobiele telefoons en communicators maakt het mogelijk om de functionaliteit van deze apparaten uit te breiden. Bij het kiezen van apparatuur met een dergelijk scherm is het belangrijk om rekening te houden met enkele nuances.

Hoe kies je een touchscreen-telefoon
Hoe kies je een touchscreen-telefoon

instructies:

Stap 1

Als je de touchscreen-functies niet optimaal wilt benutten, koop dan een telefoon met een resistief display. Ondanks de beperkte mogelijkheden van deze schermen zijn ze erg makkelijk in gebruik. Dit komt door het feit dat resistieve schermen reageren op de aanraking van een stylus en andere apparaten met een vergelijkbare structuur.

Stap 2

Zoek bij het kopen van een hoogwaardige mobiele telefoon of smartphone naar apparaten met geprojecteerde capacitieve schermen. Deze schermen hebben een relatief hoge kleurweergave. Bovendien zijn ze bestand tegen verschillende soorten vervuiling.

Stap 3

Een ander onderscheidend kenmerk van geprojecteerde capacitieve displays is de ondersteuning van de multi-touch-functie. Deze schermen verwerken gelijktijdig meerdere externe signalen. Vind je de genoemde voordelen belangrijk, kies dan een telefoon met het aangegeven type display.

Stap 4

Kies voor permanent werken met een mobiele telefoon een toestel met een volledig toetsenbord. In de regel hebben deze apparaten een slider-vormfactor. Die. het fysieke toetsenbord vergroot de grootte van de mobiele telefoon slechts in geringe mate. De praktijk leert dat de aanwezigheid van een extra toetsenbord de levensduur van het touchpanel aanzienlijk verlengt.

Stap 5

Vergeet niet de beschikbaarheid van extra functies in de geselecteerde mobiele telefoon te controleren. Moderne apparaten bevatten een heel complex van onafhankelijke elementen. Ze zijn in staat om de functies van een GPS-navigator, een mp3-speler en een camera uit te voeren.

Stap 6

Als je je hebt gefocust op een budget-touchscreen-telefoon, controleer dan de kwaliteit van het scherm. Zorg ervoor dat het display snel reageert op verschillende commando's. Vergeet niet de batterijcapaciteit te controleren. Houd er rekening mee dat fabrikanten over het algemeen de standby-tijden aangeven.

Aanbevolen: