Hoe Maak Je Een Touchscreen-display?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Touchscreen-display?
Hoe Maak Je Een Touchscreen-display?

Video: Hoe Maak Je Een Touchscreen-display?

Video: Hoe Maak Je Een Touchscreen-display?
Video: Building a USB-C touchscreen monitor (new for modern devices) 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig worden sensortechnologieën veel gebruikt in het buitenland en veroveren ze geleidelijk de Russische markt. Op dit moment zijn er een tiental bedrijven actief op dit gebied. Met behulp van de ontwikkelingen van deze bedrijven kunt u zelf een touchscreen display maken. Bovendien zal de prijs van dit scherm aanzienlijk lager zijn dan de kosten van aanraakmonitoren die in de winkel verkrijgbaar zijn.

Hoe maak je een touchscreen-display?
Hoe maak je een touchscreen-display?

Noodzakelijk

  • - het dossier;
  • - mes;
  • - ijzerzaag voor metaal;
  • - een schone doek;
  • - schroevendraaier;
  • - een set van een aanraakpaneel.

instructies:

Stap 1

Controleer en bereid uw werkplek voor. Veeg stof weg en verwijder vreemde voorwerpen. Zorg ervoor dat er geen scherpe uitsteeksels op de tafel zitten.

Stap 2

Draai de bevestigingsschroeven los en verwijder de monitorrand. Veeg het oppervlak van de vloeibare kristalmatrix voorzichtig af.

Stap 3

Pak de zelfklevende demperstrips die bij het touchpanel zitten en plak deze op de metalen rand rond het scherm.

Stap 4

Verwijder de beschermfolie van het aanraakpaneel. Plaats het paneel op de vloeibare kristalmatrix.

Stap 5

Het LCD-paneel is gemonteerd op vier hoekbeugels. Verdiep de groef 5 mm met een ronde vijl. Zaag de bovenkant van de beugel 5 mm af met een metalen ijzerzaag.

Stap 6

Plaats de controller op de achterkant van de monitor. Boor indien nodig een extra gat in de achterkant van de monitor. Sluit het snoer aan op de controller. Het snoer moet worden vastgezet. Bevestig de demperstrips aan de achterkant van de monitorrand.

Stap 7

Dock het aanraakpaneel op de controller en sluit de LCD-connectoren aan. Lijn het scherm uit en sluit de rand van de monitor.

Stap 8

Sluit de controller aan op uw computer.

Stap 9

Installeer de stuurprogramma's

Wanneer het besturingssysteem start, zal het automatisch een nieuw apparaat detecteren. Klik op de knop "Installatie stoppen" wanneer u wordt gevraagd om te installeren. Installeer de stuurprogramma's vanaf de meegeleverde cd.

Stap 10

Start je computer opnieuw op. Zorg ervoor dat het touchmonitor-pictogram in de taakbalk verschijnt. Alle aanpassingen en instellingen mogen alleen via het bedieningspaneel worden gedaan.

Stap 11

Kalibreer de touchmonitor tot 16 punten in de geavanceerde modus.

Aanbevolen: