Hoe Stel Ik Een PDA In Om Webmoney Mobiel Te Laten Werken?

Inhoudsopgave:

Hoe Stel Ik Een PDA In Om Webmoney Mobiel Te Laten Werken?
Hoe Stel Ik Een PDA In Om Webmoney Mobiel Te Laten Werken?

Video: Hoe Stel Ik Een PDA In Om Webmoney Mobiel Te Laten Werken?

Video: Hoe Stel Ik Een PDA In Om Webmoney Mobiel Te Laten Werken?
Video: How to create webmoney account. 2024, April
Anonim

Om rechtstreeks vanaf een mobiel apparaat met de portemonnee te werken, wordt het Webmoney Keeper Mobile-programma gebruikt, waarmee u geld kunt beheren, overboekingen kunt doen en online aankopen kunt bevestigen. Om een mobiele client in te stellen, moet u het programma downloaden van de website, het op het apparaat installeren en de gewenste opties selecteren.

Hoe stel ik een PDA in om webmoney mobiel te laten werken?
Hoe stel ik een PDA in om webmoney mobiel te laten werken?

Er zijn verschillende manieren om de software voor het beheren van portefeuilles op uw telefoon te installeren. Voordat u een bewerking uitvoert, moet u naar de computer (WM Keeper Classic) of internetversie (WM Keeper Light) van het programma gaan en inloggen op de service. Vervolgens moet u naar het gedeelte Mobiel van de hulpprogrammapagina of Windows gaan en op "Verbinden" klikken. Hiermee kunt u de service activeren om vanaf een mobiel apparaat of PDA te werken. Op de volgende pagina wordt u gevraagd om de vereiste versie van het programma te downloaden in overeenstemming met het besturingssysteem van het apparaat.

PDA op Windows Mobile

De meeste communicators worden gedistribueerd onder het Windows-besturingssysteem. WM Keeper Mobile kan worden gedownload door naar het overeenkomstige tabblad van de service op de pagina "Toepassingen" te gaan. Klik op de link "Download" in het centrale deel van de pagina. Daarna zal de installatie van het programma niet verschillen van de installatie van andere applicaties. Start ActiveSync, sluit het apparaat aan op uw computer en voltooi de installatie door het ontvangen toepassingsbestand te selecteren.

Op de pagina "Toepassingen" van Webmoney kunt u ook uw telefoonnummer in de daarvoor bestemde regel invoeren als u het programma rechtstreeks vanaf uw telefoon wilt installeren. Als reactie ontvangt u een sms met een downloadlink, door erop te klikken kunt u Keeper Mobile downloaden en installeren.

Android, iOS en Windows Phone

Om het programma voor portemonneebeheer te installeren vanaf smartphones met Android of iOS, gaat u naar de applicatiewinkel (respectievelijk Play Market en AppStore of iTunes) en voert u Keeper Mobile in de zoekbalk bovenaan het scherm in. Selecteer onder de verkregen resultaten het juiste programma en klik op "Installeren" ("Gratis"). Wacht tot het einde van de installatieprocedure terwijl het programma naar uw telefoon wordt gedownload. Voor Windows Phone wordt de installatie uitgevoerd met behulp van de Market-toepassingswinkel, die beschikbaar is in het apparaatmenu. Zoek en selecteer WM Keeper Mobile om te installeren.

U kunt altijd een nieuw account op de service registreren met behulp van WM Keeper Mobile door op de link "Registratie" in het menu te klikken.

Log in of Registreer

Voer het geïnstalleerde programma uit met behulp van de snelkoppeling die is gemaakt na het installeren van het hulpprogramma. U ziet 3 opties op het scherm. Om in te loggen op een bestaand account van het systeem en portefeuilles te beheren, klikt u op "Inloggen" en voert u het WmID of telefoonnummer in dat aan het account is gekoppeld. Voer uw accountwachtwoord in. Als alle gegevens correct zijn ingevoerd, ziet u opties voor het beheren van portemonnees op het scherm.

Pas de vereiste parameters aan in het gedeelte "Instellingen" en sla de gemaakte wijzigingen op.

In het instellingengedeelte kunt u de parameters van het programma wijzigen. U kunt het dus configureren om op de achtergrond te werken of om meldingen op het apparaatscherm te geven bij het uitvoeren van transacties en het ontvangen van geld.

Aanbevolen: