Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Megafon
Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Megafon

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Megafon

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Megafon
Video: Google Pixel 3a перевернет игру на рынке смартфонов? 📱 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd worden mobiele abonnees geconfronteerd met de vraag hoe ze geld kunnen overboeken van MTS naar Megafon, aangezien deze mobiele operators behoorlijk populair zijn. Je kunt een vriend helpen en zijn account opwaarderen door op een paar knoppen op je telefoon te drukken.

Probeer geld over te maken van MTS naar Megafon
Probeer geld over te maken van MTS naar Megafon

instructies:

Stap 1

Probeer geld over te maken van MTS naar Megafon met behulp van de service "Mijn account opwaarderen". Als onderdeel hiervan kan uw vriend u op het juiste moment een bericht sturen met het juiste verzoek. Kies hiervoor het servicecommando * 1163 * (abonneenummer) # en druk op "Bellen". Het telefoonnummer van de abonnee kan in elk handig formaat worden gekozen: via "+7", "8" of gewoon in de vorm van 10 cijfers zonder een internationale code op te geven. Tegelijkertijd kunt u op deze manier niet alleen geld van MTS naar Megafon sturen, maar ook de rekening van een abonnee van de Beeline-operator aanvullen.

Stap 2

Activeer de Easy Payment-service om geld over te maken van MTS naar Megafon. Kies het commando * 115 # en druk op "Bellen". U komt in het servicemenu. Hier moet u de categorie "Mobiele telefoon" selecteren, waar u in de toekomst het tiencijferige mobiele telefoonnummer invoert van de abonnee naar wie u geld wilt overmaken, en ook het bedrag van de overboeking aangeeft. Na een tijdje ontvangt u een verificatiebericht van het nummer 6996. Stuur binnen 15 minuten een antwoord-sms met een tekst om de overdracht te voltooien. Om te weigeren in de berichttekst, voert u het cijfer 0 in.

Stap 3

Zorg ervoor dat er geen verbod is op het overboeken van geld op uw telefoon, anders kunt u geen geld overboeken van MTS naar Megafon. De dienst "Easy Payment" kan niet worden gebruikt door abonnees die de tarieven "Super MTS" of "Super Zero" hebben geactiveerd. In dit geval is de commissie van de overboeking 10% ervan en na de operatie moet er ten minste 10 roebel op uw rekening blijven staan. Voeg daarom geld toe aan uw eigen account voordat u geld op de rekening van uw vriend stort.

Stap 4

Gebruik de officiële middelen van de operator om geld over te maken van MTS naar Megafon. Selecteer gewoon de juiste bewerking op de Pay.mts-website en vul de daarvoor bestemde velden in. Bovendien is het voor MTS-abonnees veel handiger om elkaars account aan te vullen, die hiervoor de functie Direct Transfer kunnen gebruiken door het commando * 112 * (10-cijferig nummer) * (bedrag van 1 tot 300) # te kiezen. Het verzenden van korte berichten met het verzoek om een account aan te vullen of geld van de ene naar de andere over te maken, is gratis, zowel in Rusland als over de hele wereld.

Aanbevolen: