Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar MTS
Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar MTS

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar MTS

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar MTS
Video: MTS | Online MoneyTransfer | How It Works 2024, April
Anonim

Als u weet hoe u geld kunt overboeken van MTS naar MTS, zullen mobiele abonnees niet in de problemen komen als er plotseling geld op de telefoon wordt geladen. Het toeval wil dat het in dergelijke gevallen heel vaak gewoon nodig is om een dringend telefoontje te plegen. En er zijn geen mobiele betaalterminals in de buurt. Met 4 eenvoudige manieren om geld over te schrijven naar een MTS-account, kan iedereen zijn eigen account kiezen.

Hoe geld over te maken van MTS naar MTS
Hoe geld over te maken van MTS naar MTS

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uit te voeren: geld overmaken naar een andere MTS-abonnee via een sms-verzoek. Hiervoor hoeft u alleen maar het servicenummer 9060 en de belknop in te toetsen. Dan verschijnt er een verzoek waarin u het nummer moet invullen waar u geld wilt overmaken en het bedrag van de overboeking. Als reactie ontvangt u een bericht met een code om de transactie te bevestigen, die naar hetzelfde nummer moet worden verzonden.

Stap 2

Er zijn nogal wat manieren om geld over te maken naar MTS. En een andere toegankelijke manier is vertaling via het servicemenu. Kies de combinatie * 111 * 7 #. Selecteer vervolgens directe verzending. Daarna moet u het telefoonnummer invoeren van de abonnee die het account moet aanvullen en het overgemaakte bedrag. Het telefoonnummer wordt zonder 8 ingevuld. Naar aanleiding van uw transacties stuurt het systeem u een bevestiging in de vorm van een sms-bericht.

Stap 3

Als u een computer met internettoegang bij de hand heeft, kunt u via uw "Persoonlijke Account" geld overboeken naar uw MTS-rekening. Hiervoor is registratie op de dienst vereist. Na het invullen ziet u een internetaccount met alle informatie en extra opties voor u. Om geld over te maken van MTS naar MTS, moet u de link "Mobiele telefoon" volgen en daar overboeken naar MTS selecteren. Vul daarna de vereiste velden in en bevestig de overdracht.

Stap 4

Als u altijd geld van de ene telefoon naar de andere moet overboeken, kunt u "Automatische betaling" instellen. Opwaarderen voor een bepaald bedrag kan dagelijks, wekelijks of maandelijks zijn. Voor de service "Autopayment" zal MTS eenmaal 7 roebel van de rekening afschrijven. Om automatische overboeking in te stellen, moet u een van de volgende combinaties invoeren:

Als u elke maand geld moet overboeken, voer dan het verzoek in * 114 * telefoonnummer dat moet worden aangevuld, 8 * 3 * automatisch overboekingsbedrag #.

Voor een wekelijkse betaling vul je * 114 * het telefoonnummer in dat je wilt opwaarderen, 8 * 2 * automatische overboeking #.

Voor dagelijks - * 114 * telefoonnummer aan te vullen, 8 * 1 * automatische overboeking bedrag #.

Op verzoek ontvangt u een 4-cijferige code. Het moet worden verzonden met het volgende verzoek: * 114 * code #. Daarna wordt de service "Autopayment" geactiveerd.

Aanbevolen: