Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Van MTS En Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Van MTS En Beeline
Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Van MTS En Beeline

Video: Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Van MTS En Beeline

Video: Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Van MTS En Beeline
Video: Как перейти на Билайн со своим старым номером от другого оператора 2024, Mei
Anonim

Als het vrij eenvoudig is om geld over te maken van Megafon naar Megafon, dan ontstaan er problemen bij het overboeken van een andere operator naar Megafon. Maar tot grote vreugde van Beeline-abonnees kun je geld overmaken naar Megafon met maar liefst 2 methoden. MTS-abonnees kunnen maar op één manier geld van hun telefoon overboeken.

geld overmaken naar Megafon
geld overmaken naar Megafon

instructies:

Stap 1

De eerste manier voor Beeline-abonnees. Het is mogelijk om geld over te maken naar Megafon via een online dienst. Ga hiervoor naar de website https://spb.beeline.ru/customers/how-to-pay/oplatit-so-scheta/. Hiermee kunt u niet alleen overschrijvingen doen naar Megafon, maar ook naar de telefoons van andere operators. Wanneer u de pagina opent, zijn er een groot aantal verschillende mogelijke betalingen. We moeten op het tabblad "Mobiele communicatie" klikken en Megafon selecteren. In het geopende venster moet u uw telefoonnummer, ontvangernummer en overboekingsbedrag invoeren. Om de beveiliging te controleren, moet u ook een captcha invoeren en op de knop "Betalen" klikken. Het geld zal zo spoedig mogelijk worden ontvangen.

Stap 2

Beeline-abonnees kunnen ook via een sms-verzoek geld overmaken naar Megafon. De ontvanger van het bericht is het servicenummer 7878. U moet er een sms naar sturen met de volgende inhoud: mgf telefoonnummer van de ontvanger in tiencijferig formaat het bedrag van het overgemaakte geld. U hoeft geen spaties in het bericht te plaatsen. Na het verzenden van het bericht zou een bevestiging van het verzoek moeten komen. Het geld voor de telefoon met de aansluiting van de operator Megafon komt zo snel mogelijk binnen.

Stap 3

Met de MTS-operator kunt u alleen geld van de telefoon overboeken met behulp van de online service "Betaling voor goederen en diensten". Om dit te doen, moet u de link https://pay.mts.ru/webportal/payments volgen en in het geopende tabblad de operator van de ontvanger van het geld selecteren. Vertaling is alleen mogelijk wanneer u uw persoonlijke account invoert. U moet zich dus registreren of inloggen met uw gebruikersnaam. Nu selecteren we de operator Megafon. Voer in het geopende venster het nummer van de ontvanger in zonder 8 en het over te schrijven bedrag. De overdrachtsmethode moet worden geselecteerd "Vanaf het MTS-telefoonaccount". Druk op de knop "Volgende" en bevestig de bewerking.

Aanbevolen: