Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar MTS
Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar MTS

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar MTS

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar MTS
Video: Сотрудники МегаФон в тау галерея Саратов 2024, Mei
Anonim

Heel vaak zijn mobiele abonnees geïnteresseerd in hoe ze geld van Megafon naar MTS kunnen overmaken om hun dierbaren te helpen. Hierdoor hebben MTS-abonnees de mogelijkheid om te bellen, ook als ze er niet in geslaagd zijn om hun saldo op tijd op te waarderen.

U kunt geld overmaken van Megafon naar MTS
U kunt geld overmaken van Megafon naar MTS

instructies:

Stap 1

Gebruik de Mobile Transfer-service om geld over te maken van Megafon naar MTS zonder dat u naar een terminal of servicekantoor hoeft te zoeken. Zorg er eerst voor dat het bedrag op uw account minimaal 10 roebel is. Om de transferservice te activeren, kiest u het USSD-commando 133 * (overboekingsbedrag in roebels) * (abonneenummer zonder acht) # en drukt u op "bellen". Vervolgens ontvangt u automatisch een bericht met daarin een melding over het succesvol afronden van de operatie.

Stap 2

Let op enkele voorwaarden voordat u geld overmaakt van Megafon naar MTS. De operator rekent 7% van het verzonden bedrag. De hoeveelheid geld zelf moet van 1 tot 5000 roebel zijn. Er zijn geen abonnementskosten, maar er kunnen beperkingen zijn op het aantal aanvragen per dag. Meer hierover leest u op de website van de Megafon-operator.

Stap 3

U kunt via SMS geld van Megafon naar MTS sturen. Stuur hiervoor een sms naar 94011 met het abonneenummer (via “8”) en het bedrag gescheiden door een spatie. Deze service wordt ook betaald en de operator neemt 3,3% van het bedrag van uw overschrijving in rekening. Tegelijkertijd zijn er bepaalde beperkingen, bijvoorbeeld het minimaal toegestane bedrag voor een eenmalige verzending is 100 roebel en het maximum is 15.000. Het is toegestaan om maximaal 40.000 roebel per maand over te dragen.

Stap 4

Probeer via internet geld van Megafon naar MTS te sturen. Dit wordt gedaan door de Visa QIWI Wallet-service, de link waarnaar u hieronder vindt. Voltooi een korte registratie, koppel uw telefoonnummer aan uw persoonlijke portemonnee en ga vervolgens naar de overboekingspagina van de gewenste abonnee. U wordt gevraagd een speciaal formulier in te vullen, met vermelding van het MTS-nummer waarnaar de betaling wordt overgemaakt, en het overboekingsbedrag zelf.

Stap 5

De mogelijkheid om geld over te maken van Megafon naar MTS is aanwezig bij bijna alle internetbanken, bijvoorbeeld Sberbank Online of Alfa-Click. Als u hun klant bent, gaat u gewoon naar het menu voor mobiele diensten en activeert u de optie voor online overstappen. Dezelfde mogelijkheid is beschikbaar in verschillende geldoverdrachtsystemen via internet: Webmoney, Yandex-Money en anderen.

Aanbevolen: