Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Megafon
Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Megafon

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Megafon

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Beeline Naar Megafon
Video: Мегафон vs Билайн - самый доступный безлимитный Интернет 2021 | Астего 2024, April
Anonim

Als een Beeline-abonnee de rekening van een Megafon-abonnee wil aanvullen, staan hem ten minste twee diensten ter beschikking: het Beeline-geldoverboekingssysteem en de MOBI-Money-service. Beide diensten zijn toegankelijk via de webinterface of via sms. De enige voorwaarde is dat nadat de betaling is gedaan, er ten minste 50 roebel op de rekening van de betaler moet blijven staan.

Hoe geld over te maken van Beeline naar Megafon
Hoe geld over te maken van Beeline naar Megafon

Het is nodig

  • • telefoon;
  • • computer of communicator;
  • • internetverbinding;
  • • voldoende geld op de rekening.

instructies:

Stap 1

Gebruik de Beeline-geldtransferservice. Om dit te doen, belt u een sms op uw telefoon. De tekst moet het nummer aangeven van de abonnee aan wie u geld wilt overmaken. Plaats na het nummer een spatie en geef vervolgens het bedrag van de betaling in roebels aan. Let op: het nummer wordt aangegeven in het internationale formaat (vermeld de landcode maar zonder het "+" teken). Dat wil zeggen, als u geld overmaakt naar "Megafon", plaatst u het cijfer "7" voor het nummer - de code van Rusland. Het bedrag wordt alleen aangegeven als een geheel getal in het bereik van 10 tot 500 roebel.

Bijvoorbeeld:

79211234567 100

Stap 2

Stuur de gekozen sms naar nummer 7878. U ontvangt een antwoord-sms van nummer 8464. Het antwoordbericht bevat een verzoek om de overdracht te bevestigen. Als u niet van gedachten bent veranderd over het overboeken van geld, bevestig dan dit verzoek. Mocht het om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn om een betaling uit te voeren, dan ontvangt u hiervan een bericht.

Houd er rekening mee dat de abonnee precies het bedrag ontvangt dat u hebt opgegeven. De transfersom wordt van uw rekening afgeschreven.

Stap 3

Ga naar de website "Beeline. Geld (geldoverdrachten) ". Om het account van een andere abonnee aan te vullen, selecteert u de optie "Overzetten naar een andere telefoon" in het menu.

Stap 4

Voer uw telefoonnummer in het veld in op de pagina die wordt geopend. Klik op de knop "Wachtwoord verkrijgen". Het wachtwoord wordt als sms naar uw telefoon verzonden. Vul in onderstaand formulier uw wachtwoord in. Vink het vakje aan om uw akkoord met de servicevoorwaarden te bevestigen en klik op de knop "Inloggen".

Stap 5

Voer het overboekingsbedrag in roebels en het nummer van de ontvanger in het internationale formaat in de daarvoor bestemde formuliervelden in op de pagina die wordt geopend. Klik op de knop "Betalen". Op de volgende pagina ziet u het bedrag dat van uw rekening wordt afgeschreven (inclusief commissie). Controleer de juistheid van de ingevoerde gegevens, en als alles correct is, bevestigt u de bewerking

Stap 6

Gebruik de MOBI Money-service. Stuur hiervoor een sms in de vorm: "bee", spatie, nummer van de abonnee waarvan u de rekening wilt opwaarderen (in internationaal formaat), spatie, bedrag (in geheel getal in roebels) naar 3116.

Bijvoorbeeld:

bij 79211234567 100

Volg daarna de sms-instructies.

Stap 7

Vul het speciale formulier in op de MOBI Money-website. Selecteer hiervoor "Geld overboeken" in het menu en op de geopende pagina - "Overboeken naar telefoon".

Stap 8

Doorloop de autorisatieprocedure zoals hierboven beschreven: voer uw telefoonnummer in en ontvang een sms met een wachtwoord. Na het invoeren van het wachtwoord komt u op de pagina voor het uitvoeren van de betaling. Vul alle verplichte velden van het formulier in in overeenstemming met de vereisten van het systeem. Het verdere verloop van de operatie wordt weergegeven op de computermonitor en in de vorm van sms-meldingen.

Aanbevolen: