Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Megafon
Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Megafon

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Megafon

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Megafon Naar Megafon
Video: Как перевести деньги с Мегафона на карту банка ? 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Megafon" is een van de eerste operators die aan abonnees wordt gepresenteerd en die met de tijd meegaat, voortdurend verbetert en probeert het leven van zijn klanten - mobiele gebruikers - zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om dit te doen, breidt hij de lijst met aangeboden diensten en opties uit. "Mobiele overdracht", met behulp waarvan abonnees van mobiele communicatie "Megafon" geld van hun persoonlijke account kunnen overboeken naar de nummers van andere abonnees - waaronder.

Hoe geld over te maken van Megafon naar Megafon
Hoe geld over te maken van Megafon naar Megafon

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - een geldige simkaart van de mobiele operator "Megafon".

instructies:

Stap 1

"Mobiele overdracht" is een van de handige opties van de mobiele operator "Megafon", waarmee mobiele gebruikers, indien nodig, het account van hun familieleden en vrienden kunnen aanvullen, praktisch "zonder op te staan van de bank". Tegelijkertijd hoeft u niet te zoeken naar betaalterminals, naar gsm-winkels te gaan en express-betaalkaarten te gebruiken. U hoeft alleen het bedrag dat nodig is voor de overboeking op de persoonlijke rekening van uw telefoon te hebben staan. U kunt het ook aanvullen met een willekeurige bankkaart.

Stap 2

Om geld van uw telefoonrekening naar de rekening van een andere abonnee van de Megafon mobiele operator te kunnen overboeken, moet u eerst de dienst Mobiele Overboeking activeren. Stuur hiervoor vanaf je telefoon een sms met het nummer 1 naar het verkorte nummer 3311. Deze dienst wordt gratis aangeboden door de operator, er worden dus geen kosten in rekening gebracht voor sms-berichten.

Stap 3

De service "Mobile Transfer" kan ook worden geactiveerd door contact op te nemen met het servicecentrum in de woonplaats (indien aanwezig) of door het contactcentrum te bellen op 0500. Wacht op het antwoord van de operator en geef uw verzoek door. Binnen enkele minuten activeert de telefoniste deze dienst voor u. U kunt deze optie ook inschakelen door de aanwijzingen van de autoinformer te volgen.

Stap 4

Bovendien heeft Megafon een speciale dienst genaamd "Service Guide", met behulp waarvan een abonnee van een mobiele operator zijn tariefplan kan beheren, aanvullende diensten en opties kan activeren en deactiveren. Onder andere via de "Service Guide" kunt u verbinding maken en "Mobile Transfer". Ga hiervoor naar uw persoonlijke Megafon-account door uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in te voeren (het wachtwoord komt in de tekst van een sms-bericht na het verzenden van een speciaal verzoek * 105 * 00 # oproep). Open vervolgens het tabblad "Servicegids" en zoek het tabblad "Services en tarieven". Open de sectie voor het wijzigen van de set services en vervolgens "Populaire services". Nadat de volledige lijst met populaire en beschikbare services op de pagina is geopend, zoekt u de regel "Mobiele overdracht" erin. Vink het vakje naast deze service aan en laad de pagina opnieuw. Alles. De dienst is hieraan gekoppeld.

Stap 5

Op de website van de mobiele operator (in het persoonlijke account), in de lijst met alle diensten die aan Megafon-gebruikers worden geleverd, wordt in detail uitgelegd hoe de Mobile Transfer-service moet worden gebruikt en worden de voorwaarden voor het verstrekken van deze optie gegeven. Zoals later bleek, is alles vrij eenvoudig. En het blijkt dat het hiervoor niet eens nodig is om de service te activeren. Het volstaat om vanaf uw telefoon het volgende commando te kiezen: * 133 * bedrag overmaken * abonneenummer # en druk op de belknop. Dus om bijvoorbeeld 150 roebel over te dragen naar een Megafon-abonnee met het nummer 89278965786, kiest u de volgende opdracht: * 133 * 150 * 89278965786 #. In dit geval kan een abonnee niet alleen een Megafon-gebruiker zijn, maar ook een gebruiker van een andere mobiele operator. De kosten van de service zullen echter enigszins verschillen van de kosten van de service die aan de Megafon-abonnee wordt geleverd.

Stap 6

Na het verzenden van het verzoek wordt binnen enkele minuten een sms-bericht met een code om de overdracht te bevestigen naar de telefoon van de afzender gestuurd (in dit geval naar de uwe). Als u deze code invoert en in een retourbericht naar het opgegeven nummer stuurt, wordt het geld van uw rekening overgemaakt naar de rekening van een andere abonnee.

Stap 7

Een abonnee die geld overboekt van zijn saldo dient er rekening mee te houden dat bij het aanvullen van het saldo een gebruiker van de Megafon-operator een commissie heeft voor de overboeking van 6 procent van het overboekingsbedrag. Als u geld overmaakt naar een abonnee van een andere operator, wordt de commissie in rekening gebracht in overeenstemming met de tarieven van de dienst Mobiel Betalen …

Stap 8

Houd er rekening mee dat de commissie wordt betaald door de abonnee die geld heeft overgemaakt van de rekening van de ene telefoon naar de rekening van een ander nummer. De dienst is gratis voor de ontvanger. Bovendien moet eraan worden herinnerd dat deze bewerking slechts drie keer per dag en binnen een maand kan worden uitgevoerd - niet meer dan tien keer.

Stap 9

Een abonnee die een mobiele overschrijving doet, moet de status van zijn saldo controleren alvorens een aanvraag te doen. Dit kan gedaan worden door het commando * 100 # te kiezen vanaf de telefoon. Dit is nodig zodat er, in overeenstemming met de aangeboden mobiele transferservice, voldoende saldo op de persoonlijke rekening van uw telefoon staat om deze over te dragen naar een andere abonnee. Anders is de uitvoering van deze opdracht onmogelijk.

Stap 10

Zoals gemeld op de officiële website van de mobiele operator in het gedeelte "Mobiele overdracht", is het minimumbedrag van een eenmalige betaling voor een mobiele overdracht 1 roebel, het maximale bedrag van een eenmalige betaling kan niet meer zijn dan 15.000 roebels. Het totale bedrag aan betalingen gedurende de dag mag niet hoger zijn dan 40.000 roebel. Hetzelfde bedrag wordt aangegeven voor het totale bedrag van de betalingen die in de loop van de maand zijn gedaan.

Stap 11

Als u iets niet begrijpt over de levering van de Mobile Transfer-service, neem dan contact op met het contactcenter - Megaphone-abonneeservice voor opheldering. Om dit te doen, belt u 0500 vanaf uw mobiele telefoon en wacht u op de verbinding met de operator (consulent). Als je geen mobiele telefoon bij de hand hebt, kun je bellen

Vanaf een andere telefoon (vaste lijn). Bel hiervoor 8 (800) 550-05-00.

Aanbevolen: