Doorschakelen Inschakelen Op Megafon

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Inschakelen Op Megafon
Doorschakelen Inschakelen Op Megafon

Video: Doorschakelen Inschakelen Op Megafon

Video: Doorschakelen Inschakelen Op Megafon
Video: Gesprekken doorschakelen op uw Android Phone 2024, Mei
Anonim

Met de service "Oproepdoorschakeling" van de mobiele operator Megafon kunt u alle ontvangen oproepen op de telefoon van de abonnee ontvangen via een andere beschikbare telefoon.

Doorschakelen inschakelen op Megafon
Doorschakelen inschakelen op Megafon

Noodzakelijk

telefoon

instructies:

Stap 1

Om de Call Forwarding-service in het netwerk van het Megafon-mobiele bedrijf te installeren, belt u de dienstdoende operator van de abonneeservice op het volgende telefoonnummer: 507–7777, belt u 0500 vanaf uw mobiele telefoon.

Stap 2

Voer de volgende netwerkopdrachten in om de doorschakelservice in te stellen: "**, doorschakelservicecode, * telefoonnummer, #". Om het doorschakelen te annuleren, kiest u "##, doorschakelservicecode, #". Om alle verbonden doorschakelingen te annuleren, voert u "## 002 #" in.

Stap 3

Gebruik de volgende codes voor de doorstuurservice: code "21" - onvoorwaardelijke doorzending; code "61" - doorsturen vindt plaats wanneer er geen antwoord is; code "62" - doorschakelen als verbinding niet mogelijk is; code "67" - doorschakelen is alleen mogelijk als de telefoon bezet is.

Stap 4

Voer het telefoonnummer voor doorschakeling in het internationale formaat in volgens het volgende schema: +7, stadscode, abonneenummer (zonder spaties en andere scheidingstekens) - voor doorschakelen naar een stadsnummer; om oproepdoorschakeling naar een Moskou-nummer te activeren: +7 495, abonneenummer; voor het doorsturen naar een abonneenummer van een netwerk van andere Russische operators: +7, netwerkcode, telefoonnummer; om oproepen door te schakelen naar voicemail: +79262000222.

Stap 5

Als u bijvoorbeeld onvoorwaardelijke doorschakeling naar het nummer 89281112223 wilt inschakelen, dan ziet uw verzoek er als volgt uit: 21 + 79281112223 #. Als er eerder een ander type oproepdoorschakeling op uw telefoon was aangesloten, wordt bij activering van de onvoorwaardelijke de vorige service geannuleerd.

Stap 6

Als u één type oproepen wilt markeren, geeft u aan welke wordt doorgeschakeld. U kunt bijvoorbeeld alleen faxen of gegevens doorsturen. Voer in: "**, doorschakelservicecode, * telefoonnummer * oproeptype #". Het type oproep betekent de volgende codes: eventuele oproepen - "10"; telefoontjes - "11"; faxcommunicatie - "13"; gegevensoverdracht - "20".

Aanbevolen: