Doorschakelen Inschakelen

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Inschakelen
Doorschakelen Inschakelen

Video: Doorschakelen Inschakelen

Video: Doorschakelen Inschakelen
Video: Gesprekken doorschakelen op uw Android Phone 2024, Mei
Anonim

De moderne mens is zo mobiel mogelijk geworden en kan zich zijn bestaan niet meer voorstellen zonder een mobiele telefoon, we moeten altijd in contact blijven. Wat te doen als u door omstandigheden buiten het dekkingsgebied van het netwerk bent, u uw telefoon moet uitschakelen, u de telefoon gewoon niet kunt opnemen? Met moderne telefonietechnologieën kunt u uw inkomende oproepen doorschakelen naar elke telefoon.

telefoongesprek
telefoongesprek

instructies:

Stap 1

Bijna alle mobiele operators bieden verschillende manieren om verbinding te maken met deze service. Eerst kunt u het verkorte nummer kiezen dat door de operator op uw mobiele telefoon is aangegeven. In de regel ontvangt de abonnee na het kiezen van dit nummer een bericht over de activering van de dienst.

Stap 2

Ten tweede, als u internettoegang heeft, kunt u een gratis service gebruiken waarmee u de services van de operator onafhankelijk kunt configureren. Wat moeten we doen? Ga naar de website van de operator, vind instructies voor het beheren van services. Hoogstwaarschijnlijk moet u een wachtwoord activeren voor bediening met uw mobiele telefoon. Activeer vervolgens de service door de stapsgewijze instructies van uw operator te volgen.

Stap 3

Ten derde kunt u verbinding maken met deze dienst door een sms te sturen naar een verkort nummer (zoek hiervoor de abonneelijst op).

Stap 4

Ten vierde kunt u naar het kantoor van uw operator gaan en de medewerkers gewoon vragen om deze dienst te activeren.

Stap 5

U kunt oproepen instellen, dat wil zeggen dat doorschakelen alleen wordt ingeschakeld als de telefoon bezet is, als u geen netwerkbereik heeft, enz.

Stap 6

Het is mogelijk om deze dienst in te stellen via het menu van de telefoon (hiervoor moet u de instructies van uw telefoon bestuderen), met behulp van een reeks universele commando's (u kunt ze vinden in de memo van de gebruiker of op de website van de operator), met de hulp van de medewerker van het Contact Center.

Door de dienst "oproepdoorschakeling" in te stellen, blijft u altijd in contact! Veel geluk!

Aanbevolen: