Wat Is Doorschakelen?

Inhoudsopgave:

Wat Is Doorschakelen?
Wat Is Doorschakelen?

Video: Wat Is Doorschakelen?

Video: Wat Is Doorschakelen?
Video: Telefoon doorschakelen naar Interswitch: hoe werkt het? Alles doorschakelen 2024, April
Anonim

Het doorschakelen van inkomende oproepen is een zeer handige functie waarmee u in ieder geval de abonnee kunt bereiken, ook als deze bezet, niet bereikbaar of gewoon niet kan opnemen.

Wat is doorschakelen?
Wat is doorschakelen?

Wat is oproepdoorschakeling?

Als de doorschakelservice op het apparaat is geactiveerd, hoeft u zich geen zorgen te maken dat een belangrijk telefoontje wordt gemist. Iemand belt u bijvoorbeeld één nummer, maar is nu niet bereikbaar. Wanneer doorschakelen is aangesloten, wordt zijn oproep automatisch doorgeschakeld naar een andere telefoon, die door de eigenaar is opgegeven. Bovendien helpt deze functie als de telefoon ergens is achtergelaten, maar je toch contact wilt houden.

Soorten oproepdoorschakeling

Het is vermeldenswaard dat als u verbinding wilt maken met deze service, u een beslissing moet nemen - in welk type doorsturen u geïnteresseerd bent. Er zijn er verschillende: onvoorwaardelijk, non-respons, ontoegankelijkheid en werkgelegenheid. Onvoorwaardelijke oproepdoorschakeling betekent dat alle oproepen altijd en absoluut naar het nummer gaan dat de eigenaar nodig heeft. Oproepdoorschakeling bij geen antwoord wordt gestart als u na het verstrijken van de tijd geen antwoord heeft ontvangen. De tijdsduur kan worden aangepast van 5 tot 30 seconden.

Oproepen doorschakelen bij onbeschikbaarheid, zoals de naam al aangeeft, wordt uitgevoerd wanneer uw telefoon geen netwerktoegang heeft of de verbinding verbroken is, dat wil zeggen niet beschikbaar. Bezet doorschakelen wordt uitgevoerd wanneer uw eerste nummer bezet is, daarna wordt de oproep doorgeschakeld naar uw andere nummer.

Er is nog een variant - voorwaardelijke doorsturen. Het gaat aan als de eigenaar van het nummer waarnaar wordt gebeld niet kan antwoorden (bezet, niet beschikbaar, enz.). De zogenaamde spraakbegroeting begint, waarbij het antwoordapparaat aanbiedt om over te schakelen naar de toonmodus. In de toonmodus moet u een bepaalde combinatie van cijfers invoeren, waarmee u verbinding kunt maken en de abonnee kunt bellen.

Het is vermeldenswaard een belangrijke nuance van de service, namelijk dat u de doorgeschakelde oproep betaalt en dat de kosten gelijk zijn aan de kosten van een gewone oproep volgens uw tariefplan. De meeste moderne telecomoperators bieden een dergelijke dienst aan en het zal niet moeilijk zijn om deze aan te sluiten. Om verbinding te maken, moet u meestal een specifieke opdracht invoeren en een telefoonnummer binden waarnaar de oproep wordt doorgeschakeld.

Het bindingscommando ziet er voor elke mobiele operator anders uit. Bovendien is de opdracht afhankelijk van het hierboven genoemde type doorsturen. Het is ook noodzakelijk om te zeggen dat je deze dienst ook kunt aansluiten op een speciale website van een mobiele operator, als die er natuurlijk is. De verbinding wordt uitsluitend uitgevoerd in het persoonlijke account van de gebruiker.

Aanbevolen: