Doorschakelen Op Uw Telefoon Inschakelen

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Op Uw Telefoon Inschakelen
Doorschakelen Op Uw Telefoon Inschakelen

Video: Doorschakelen Op Uw Telefoon Inschakelen

Video: Doorschakelen Op Uw Telefoon Inschakelen
Video: Gesprekken doorschakelen op uw Android Phone 2024, Mei
Anonim

Oproepdoorschakeling is een dienst die wordt aangeboden door de grootste mobiele operators. Hiermee kunt u oproepen van uw mobiele telefoon naar een andere doorverbinden, als de eerste buiten het dekkingsgebied van het netwerk is, is uitgeschakeld of als deze niet genoeg geld heeft om te ontvangen en te bellen.

Doorschakelen op uw telefoon inschakelen
Doorschakelen op uw telefoon inschakelen

instructies:

Stap 1

Voor klanten van de operator "Megafon" is activering van de service beschikbaar via het gratis nummer van de abonneeservice 0500. Toegegeven, het is alleen geschikt voor oproepen vanaf een mobiele telefoon. Als u vanaf een vaste lijn moet bellen, gebruikt u het nummer 5077777. Houd er rekening mee dat u met dezelfde nummers het doorschakelen van oproepen kunt uitschakelen.

Stap 2

Een andere manier om de service te activeren is door een speciaal USSD-verzoek te sturen ** (doorstuurservicecode) * (telefoonnummer van de abonnee) #. Om de op deze manier ingestelde oproepomleiding te annuleren, gebruikt u het commando ## (code van de aangesloten doorschakeldienst) #. Een ander universeel nummer voor deactivering is USSD-verzoek ## 002 #. Abonnees kunnen alle interessante doorstuurcodes vinden in de overeenkomstige sectie van de officiële Megafon-website.

Stap 3

Om doorschakelen op uw telefoon in te stellen, moeten Beeline-abonnees een speciaal verzoek verzenden. Dit kan met het USSD-commando ** 21 * (telefoonnummer) #. Hiermee kunt u absolute (volledige) oproepdoorschakeling activeren, het is in alle gevallen geldig. Als de klant het type dienst moet bestellen dat alleen wordt geactiveerd als de telefoon bezet is, moet hij het USSD-nummer ** 67 * (mobiel nummer) # kiezen. Het uitschakelen van oproepdoorschakeling is de klok rond mogelijk met het ## 67 #-verzoek.

Stap 4

Communicatie-operator "MTS" stelt alle gebruikers in staat om oproepdoorschakeling in te stellen via het abonneeondersteuningscentrum. U kunt hem bellen op 8-800-333-0890. Daarnaast zijn er verschillende zelfbedieningssystemen, namelijk: "Internet Assistant", "Mobile Assistant" en "SMS Assistant".

Stap 5

Servicebeheer is beschikbaar via USSD-verzoeken. Om absoluut doorschakelen te activeren, kiest u ** 21 * (telefoonnummer) # op het toetsenblok van de telefoon. Het is mogelijk om te verbinden en gedeeltelijk door te schakelen: stuur een verzoek naar het nummer ** 67 (telefoonnummer) # of ** 62 * (telefoonnummer) #. Om de dienst te deactiveren, krijgen abonnees het USSD-commando ## 002 #. Installatie kost 30 roebel, afsluiten is volledig gratis. Er zijn geen abonnementskosten verbonden aan het gebruik van de dienst.

Aanbevolen: