Hoe Een Verloren Telefoon Te Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verloren Telefoon Te Blokkeren?
Hoe Een Verloren Telefoon Te Blokkeren?

Video: Hoe Een Verloren Telefoon Te Blokkeren?

Video: Hoe Een Verloren Telefoon Te Blokkeren?
Video: Phone Lost or Stolen? Here’s What to Do! 2024, Mei
Anonim

Als u uw mobiele telefoon kwijt bent, moet u deze dringend blokkeren. Daar zijn verschillende redenen voor: het saldo op je mobiele account kan worden overgezet naar een ander nummer, of, als je nummer een dergelijke mogelijkheid heeft, zullen ze een enorme schuld bij je "bouwen". Door het nummer op tijd te blokkeren, kunt u uzelf beschermen tegen dergelijke problemen.

Hoe een verloren telefoon te blokkeren?
Hoe een verloren telefoon te blokkeren?

instructies:

Stap 1

Bel uw mobiele provider om uw verloren telefoon te vergrendelen. Er is een klantenondersteuningscentrum. Zijn telefoonnummer moet op de verpakking van de gekochte simkaart staan. Als dit pakket niet is opgeslagen, gaat u naar internet. Vind de officiële website van uw operator met behulp van een zoekhulpmiddel dat voor u geschikt is.

Stap 2

Controleer het telefoonnummer van het ondersteuningscentrum. Oproepen ernaar vanaf mobiele nummers van dezelfde operator zouden gratis moeten zijn. Pak een mobiele telefoon van iemand die je kent om de simkaart te blokkeren. Bel de telefoniste, leg de situatie uit, spreek de wens uit om uw mobiele telefoon te blokkeren. Deze hele operatie zou niet lang moeten duren.

Stap 3

Ga naar de officiële website van je mobiele provider om de gestolen telefoon online te blokkeren. Er is een speciale chat voor klantenservice. Ga ernaar toe. Beschrijf uw probleem, vertel ons wanneer de telefoon verloren of gestolen is, uw naam, achternaam en patroniem. De telefoniste blokkeert uw gsm-nummer binnen de kortst mogelijke tijd en laat u dit weten.

Stap 4

Ga naar het dichtstbijzijnde filiaal van je mobiele provider. Neem contact op met een van de medewerkers van het filiaal met het verzoek om uw gsm-nummer te blokkeren bij verlies of diefstal. De medewerker blokkeert uw nummer zelf of biedt de mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice. Op de een of andere manier wordt je mobiele telefoonnummer binnenkort geblokkeerd.

Stap 5

U kunt direct een verzoek schrijven om uw simkaart te herstellen, als er een dergelijke wens is. Het duurt ook niet lang. Neem hiervoor uw paspoort mee. Houd er rekening mee dat een nieuwe simkaart, zelfs met hetzelfde mobiele telefoonnummer, een andere pincode zal hebben.

Aanbevolen: