Hoe Een Verloren Telefoon Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verloren Telefoon Terug Te Krijgen
Hoe Een Verloren Telefoon Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Verloren Telefoon Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Verloren Telefoon Terug Te Krijgen
Video: GPS Tools : ( spoor en vind verloren apparaten ) Track and find Lost devices 2024, Mei
Anonim

Heb je per ongeluk je verloren telefoon teruggevonden en weet je niet of je hem moet houden of teruggeven aan de eigenaar? Stel je voor dat je zelf in zo'n situatie zit en het antwoord komt vanzelf. Hoe krijg je je verloren telefoon terug?

Hoe een verloren telefoon terug te krijgen
Hoe een verloren telefoon terug te krijgen

instructies:

Stap 1

Selecteer een van de nummers in het telefoonboek van de verloren telefoon en bel deze. Dit is de gemakkelijkste en zekerste manier om je mobiel terug te krijgen. Wees voorzichtig - de persoon die aan de andere kant van de lijn de telefoon opneemt, kan oneerlijk blijken te zijn en de vondst toe-eigenen. Daarom is het beter om iemand te bellen van de familieleden van de persoon die de telefoon is kwijtgeraakt. Stel jezelf voor, leg de situatie uit en vraag hoe je je mobiel kunt inleveren. Je wordt zeker bedankt.

Stap 2

Breng de gevonden mobiele telefoon naar de politie. Dit is de meest legale retourmethode. Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon volgens alle regels is geaccepteerd en dat u een schriftelijke bevestiging van de levering hebt ontvangen. U moet de politie niet de schuld geven van oneerlijkheid, maar de juiste procedure voor het retourneren van de telefoon via wetshandhavingsinstanties is een garantie voor een snelle ontvangst door de echte eigenaar.

Stap 3

Plaats een bericht dat je een mobiele telefoon hebt gevonden. Beschrijf het uiterlijk, de plaats waar je het hebt gevonden en vergeet niet je coördinaten achter te laten. Als u uw mobiele telefoon niet op een drukke plek vindt, wordt misschien de eigenaar gevonden en kunt u de mobiele telefoon aan hem teruggeven. Voordat u de cel teruggeeft, moet u de potentiële eigenaar vragen om eventuele onderscheidende kenmerken van de gevonden telefoon te noemen. Zo controleer je of je de vondst aan de juiste persoon terugbezorgt en bescherm je je tegen het terugsturen van de gsm naar de verkeerde persoon.

Stap 4

Gebruik de databases van mobiele operators. Met behulp van zo'n database kunt u eenvoudig de coördinaten van de eigenaar en zijn stadstelefoonnummer bepalen. U kunt naar het gevonden adres rijden om uw telefoon in te leveren of een afspraak maken op een voor u geschikte plaats. De dankbaarheid en het verbaasde gezicht van de eigenaar zullen zeker worden geleverd. Houd er rekening mee dat informatie uit de database van de operator vooraf moet worden gecontroleerd.

Aanbevolen: