Een Verloren Uitgeschakelde Telefoon Terugvinden

Inhoudsopgave:

Een Verloren Uitgeschakelde Telefoon Terugvinden
Een Verloren Uitgeschakelde Telefoon Terugvinden

Video: Een Verloren Uitgeschakelde Telefoon Terugvinden

Video: Een Verloren Uitgeschakelde Telefoon Terugvinden
Video: 6 Minutes! iCloud Unlock lost/disabled/forgotten Apple ID or Password Any Country✅ 2024, April
Anonim

Tot voor kort kon de mensheid gemakkelijk zonder mobiele telefoons, maar tegenwoordig is het simpelweg onmogelijk om zonder communicatie te leven. De mobiele telefoon is nu niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een opslagplaats van informatie - telefoonnummers, belangrijke data, notities, foto's. Als u uw telefoon verliest, verliest u een hele reeks gegevens. Natuurlijk kunt u een nieuwe mobiele telefoon kopen, maar dan duurt het lang voordat de verloren informatie is hersteld, dus het is de moeite waard om uw telefoon te vinden, zelfs als deze is uitgeschakeld of als de batterij bijna leeg is.

Een verloren uitgeschakelde telefoon terugvinden
Een verloren uitgeschakelde telefoon terugvinden

Hoe u uw telefoon thuis kunt vinden als deze is uitgeschakeld

Als de telefoon in de kamer verloren gaat, kan deze in 99% van de gevallen worden gevonden. Om dit te doen, moet u onthouden wanneer en waar het voor het laatst is gebruikt en naar die plaats terugkeren. Hoogstwaarschijnlijk zal de zoektocht naar een uitgeschakelde mobiele telefoon plotseling veranderen in een algemene schoonmaak, waardoor niet alleen de mobiele telefoon zal worden gevonden, maar ook vele andere eerder verloren noodzakelijke dingen.

  • Onthoud of de telefoon een alarm heeft en of de telefoon is uitgeschakeld ondersteunt het alarm.
  • Als er kinderen en dieren in huis zijn, moet u, om een uitgeschakelde telefoon te vinden, zelfs de meest onverwachte plaatsen niet uitsluiten: een vuilnisbak, schoenen in de gang, een voerbak, enz.
  • Wees geduldig en verken alle moeilijk bereikbare plekken met een lange stok.
  • In de meest geavanceerde gevallen kan een metaaldetector helpen om een uitgeschakelde telefoon te vinden.

Een uitgeschakelde Android-telefoon vinden

Als de mobiele telefoon is gebaseerd op "Android", kunt u de originele Android Device Manager-service van Google gebruiken om ernaar te zoeken. Om dit te doen, gaat u naar de site en selecteert u in een speciaal venster het model van uw apparaat. Als iemand anders de telefoon al gebruikt en op dat moment datatransmissie via internet is ingeschakeld, kan de dienst eenvoudig de locatie bepalen.

Hoe een telefoon te vinden via IMEI

Een verloren of gestolen telefoon kan worden gevonden aan de hand van het originele nummer (IMEI), dat meestal onder de batterij op de behuizing van het apparaat is gestempeld. Dit is een speciaal identificatienummer dat uit 15 cijfers bestaat. Als u deze cijfercombinatie niet kunt vinden, kunt u deze achterhalen door * # 06 # op uw telefoon te kiezen. Deze methode wordt gebruikt bij het benaderen van de politie met een verklaring over diefstal of verlies van een mobiele telefoon. Wetshandhavers nemen rechtstreeks contact op met telecomoperators met een verzoek om de locatie van het apparaat, waarna ze nauwkeurig de nieuwe eigenaar en zijn adres bepalen. Het is vermeldenswaard dat het beter is om deze methode niet te gebruiken als u niet zeker weet of de telefoon niet thuis is, aangezien u na het vinden van een mobiele telefoon in het huis van de aanvrager een aanzienlijke boete kunt krijgen.

Hoe vind je anders een uitgeschakelde telefoon?

Het vinden van een uitgeschakelde mobiele telefoon kan worden vereenvoudigd door een vooraf opgehangen sleutelhanger die reageert op een fluitje of handgeklap.

Bestel bij een speciaal bedrijf om je foto op de achterkant van het toestel te laten drukken. Als de telefoon bij de dieven komt, is het onwaarschijnlijk dat ze hem kunnen doorverkopen, maar hoogstwaarschijnlijk zullen ze proberen hem terug te geven aan de eigenaar, zelfs tegen betaling.

Wees niet lui om contact op te nemen met het bureau voor verloren voorwerpen. De wereld is niet zonder aardige mensen en misschien vind je hier de uitgeschakelde telefoon. Het is ook de moeite waard om door de lokale kranten te bladeren met aankondigingen van vondsten van verschillende dingen.

Bescherm jezelf vooraf door een briefje onder het telefoonhoesje naast de batterij te plaatsen dat je bijvoorbeeld politieagent bent en dat deze mobiele telefoon veel belangrijke informatie bevat. Het is onwaarschijnlijk dat dieven na het lezen van dit apparaat het apparaat willen implementeren.

Om niet in een situatie te komen waarin je lang moet zoeken naar een uitgeschakelde telefoon, is het beter om vooraf de nodige acties te ondernemen en de taak in de toekomst gemakkelijker te maken.

Aanbevolen: