Een Philips-telefoon Demonteren

Inhoudsopgave:

Een Philips-telefoon Demonteren
Een Philips-telefoon Demonteren

Video: Een Philips-telefoon Demonteren

Video: Een Philips-telefoon Demonteren
Video: Philips cd560 assembly / disassembly 2024, Mei
Anonim

Philips heeft een vrij grote serie telefoons genaamd Xenium 9@9. De modellen in deze lijn worden volgens hetzelfde principe geassembleerd. Gewapend met een eenvoudige set gereedschappen, kunt u de telefoon zelfstandig demonteren voor reparatie of vervanging van componenten.

Een Philips-telefoon demonteren
Een Philips-telefoon demonteren

Noodzakelijk

  • - Schroevendraaier TORX T-5 $
  • - kleine platte schroevendraaier;
  • - een hulpmiddel voor het demonteren van koffers.

instructies:

Stap 1

Leg de telefoon voor je neer met de cover naar boven gericht. Schuif het deksel van het batterijcompartiment, dat op zijn beurt uit het compartiment wordt verwijderd. Draai de schroeven op de vier hoeken los. Draai de telefoon om en open hem. Wrik de twee rubberen voetjes aan de onderkant los met uw vingernagel en ga weg. Draai de twee schroeven onder de rubberen voetjes los.

Stap 2

Neem een gereedschap dat speciaal is ontworpen voor het demonteren van hoesjes en open de vergrendelingen door het aan de zijkanten van het telefoonhoesje te plaatsen. U kunt het gereedschap vervangen door een dunne schroevendraaier, maar zorg ervoor dat u het met papier omwikkelt om de behuizing niet te krassen.

Stap 3

Het plastic rond het scharnier is dun. Om te voorkomen dat het onderdeel breekt, pakt u de rechterkant vast en trekt u het onderdeel voorzichtig omhoog. De vergrendeling gaat open. De elastische band die de beweging van het bovenste gedeelte beperkt en de knopafdekking vallen er gemakkelijk vanzelf uit. Til het moederbord op met uw vinger. Daaronder vind je een connector met een tong. Trek eraan en open de connector.

Stap 4

Het gelijmde toetsenbord kan worden verwijderd met een demontagegereedschap of door het met uw vingernagel los te wrikken. Verwijder op dezelfde manier de schermrand door deze in een speciale uitsparing te wrikken. Draai de vier schroeven los die u onder de schermoverlay vindt. Open eerst het bovenste deel van de behuizing aan de rechterkant, en dan aan de linkerkant en verwijder deze voorzichtig.

Stap 5

Ook de hoes met het opschrift 'Philips' is eenvoudig te verwijderen doordat deze is vastgelijmd. De speakers, die ook vastgelijmd zijn, worden verwijderd door ze met een schroevendraaier los te wrikken. Draai het scherm om, haal het eruit nadat u de connector in de basis hebt geopend. Open de cameraconnector en verwijder deze. Open het gelijmde plastic plaatje in de behuizing die zich boven de barcode bevindt. Om de scharnierpluggen te verwijderen, schuift u ze met een platte schroevendraaier door de speciale gaten naar buiten en trekt u ze met uw vingers naar buiten.

Aanbevolen: