Hoe Maak Je Tekeningen Op Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Tekeningen Op Schijf
Hoe Maak Je Tekeningen Op Schijf

Video: Hoe Maak Je Tekeningen Op Schijf

Video: Hoe Maak Je Tekeningen Op Schijf
Video: How to Create Vinyl Disk in Three Different Ways Adobe Illustrator Tutorial 2024, Mei
Anonim

Velen van ons schrijven erop met een stift om dvd-/cd-schijven te identificeren. Erg mooi en indrukwekkend ziet het er echter niet uit. Als je kunst op schijven wilt maken, heb je een LightScribe-compatibele schijf nodig, die je tegenwoordig in bijna elke computerwinkel kunt kopen. Als u deze drive hebt gekocht, zullen we u vertellen hoe u een patroon op schijven kunt toepassen.

Hoe maak je tekeningen op schijf
Hoe maak je tekeningen op schijf

Noodzakelijk

  • Een lege schijf die bedoeld is om op dit station te worden gebruikt;
  • Nero Cover Designer-programma;
  • programma's - hulpprogramma's Template Labeler of Droppix Label Maker 2.9.

instructies:

Stap 1

Plaats een lege schijf in het dvd-station met de matte kant van de schijf naar de onderkant van het station gericht. Voer het juiste programma uit.

Stap 2

Voer het hulpprogramma Template Labeler uit en selecteer de gewenste tekensjabloon op schijf. Er zijn al ongeveer vijftien sjablonen in het geheugen van het programma, maar als ze niet bij u passen, kunt u naar de officiële website van het ontwikkelaarsbedrijf gaan en ongeveer honderdvijftig verschillende sjablonen en blanco's downloaden die daar zijn opgesteld.

Stap 3

Nadat u een sjabloon hebt gekozen, moet u deze bewerken en in een voltooid formulier brengen. Op het beeldscherm ziet u een grafisch beeld, dat vervolgens verschijnt op de schijf waarop u de tekening wilde aanbrengen.

Stap 4

In de laatste fase moet u de mate van helderheid en het aantal exemplaren van de afbeelding opgeven. Hoe helderder de tekening, hoe langzamer deze wordt getekend. Eén exemplaar duurt gemiddeld vijftien tot dertig minuten om te tekenen.

Aanbevolen: