Hoe Sms'en Naar Griekenland?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Griekenland?
Hoe Sms'en Naar Griekenland?

Video: Hoe Sms'en Naar Griekenland?

Video: Hoe Sms'en Naar Griekenland?
Video: Griekenland: de toegangspoort tot Europa | In Europa 2024, Mei
Anonim

Bellen naar het buitenland is altijd duur. Maar wat als u bepaalde informatie dringend moet doorgeven? In dit geval kunt u een sms-bericht schrijven en op een van de handige manieren verzenden. Dit kan via uw eigen telefoon, via internet of communicatieprogramma's.

Hoe sms'en naar Griekenland?
Hoe sms'en naar Griekenland?

instructies:

Stap 1

Bepaal bij welke mobiele provider het telefoonnummer van een persoon in Griekenland hoort. Als hij een van de Russische netwerken gebruikt, kun je hem sms'en via roaming. Tegelijkertijd moet hij deze service hebben ingeschakeld. Typ uw bericht zoals gewoonlijk en verstuur. Houd er rekening mee dat deze dienst duurder is dan binnenlandse berichten. Controleer in dit verband vooraf de kosten bij uw operator.

Stap 2

Profiteer van de gratis service voor het verzenden van sms-berichten op de website van de Griekse mobiele operator. Momenteel wordt het Griekse mobiele netwerk vertegenwoordigd door drie bedrijven: Q-TELECOM (https://www.wind.com.gr), VODAFONE (https://www.vodafone.gr) en COSMOTE (https://www. cosmote.gr).

Stap 3

Volg de link naar een van de sites en vind het gedeelte met het verzenden van sms-berichten. Als u geen Grieks kent, staat helemaal bovenaan de pagina een overgang naar het Engelse ontwerp van de site. Voer uw berichttekst in, geef het nummer van de ontvanger op, abonneer u en klik op de knop "Verzenden".

Stap 4

Installeer Skype-software op uw computer. Met deze applicatie kun je communiceren met contacten van over de hele wereld en ondersteunt het ook de mogelijkheid om sms-berichten te verzenden. Ga naar de website https://www.skype.com en klik op de knop "Inloggen". Na autorisatie moet je je account opwaarderen zodat je berichten naar je telefoon kunt sturen. Kijk op de website voor tarieven voor mobiele operators in Griekenland.

Stap 5

Start Skype, open een tekstchatvenster met een contactpersoon uit Griekenland en klik op de sms-knop naast het emoticonsvenster. Typ uw bericht en klik op "Verzenden". Als uw vriend zijn contactnummer heeft opgegeven, wordt de tekst naar hem verzonden. Anders moet u het telefoonnummer zelf invoeren.

Aanbevolen: