Hoe Mms Vanaf Een Computer Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Vanaf Een Computer Te Verzenden
Hoe Mms Vanaf Een Computer Te Verzenden

Video: Hoe Mms Vanaf Een Computer Te Verzenden

Video: Hoe Mms Vanaf Een Computer Te Verzenden
Video: How to send MMS from your PC - step 1 2024, Mei
Anonim

U kunt mms van een computer naar een mobiele telefoon verzenden vanaf de website van de mobiele operator die eigenaar is van het nummer van de geadresseerde; van sites die hierin gespecialiseerd zijn; met behulp van een speciaal programma dat op een computer is geïnstalleerd. Deze methode om mms te verzenden heeft verschillende voordelen: u kunt snel en comfortabel tekst typen met het toetsenbord, toepassingen verzenden met behulp van de browser en Windows-contextmenu's, verschillende bestanden van verschillende typen (muziek, foto, video) combineren in één bericht, berichten verzenden naar meerdere abonnees of naar een groep uit het adresboek tegelijkertijd, een bericht verzenden op een bepaald tijdstip, informatie krijgen over de bezorgstatus van berichten, automatisch de verzonden bestanden comprimeren.

Hoe mms vanaf een computer te verzenden
Hoe mms vanaf een computer te verzenden

instructies:

Stap 1

Om mms te verzenden vanaf de site van de mobiele operator die eigenaar is van het nummer van de geadresseerde, gaat u naar deze site, zoekt u de sectie waarin u mms kunt verzenden. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in, testbericht, voeg een afbeelding of audiobestand toe. De maximale grootte voor het bijgevoegde bestand is zeer waarschijnlijk, dus u zult deze moeten verkleinen. Misschien heeft de site de mogelijkheid om een voorbeeld van de resulterende afbeelding te bekijken. Hoogstwaarschijnlijk zult u ook een code van letters en cijfers moeten invoeren om te bevestigen dat u geen robot bent. Nadat u het bericht hebt verzonden, kunt u de status van de bezorging op de website zelf zien.

Stap 2

Om mms te verzenden met een speciaal computerprogramma, moet u dit van internet downloaden. Installeer het daarna op uw computer via de stapsgewijze installatie van de applicatie. Activeer het programma volgens de instructies in de applicatie. Het is zeer waarschijnlijk dat het programma u zal aanbieden om uw account aan te maken, uw telefoonnummer te registreren. Om het programma niet meer te gebruiken, moet u het van uw computer verwijderen.

Stap 3

Er zijn speciale sites van waaruit je mms naar verschillende mobiele operators kunt sturen, ook naar buitenlandse nummers. Op dergelijke sites is het vaak nodig om u te registreren voordat u berichten verzendt.

Aanbevolen: