Hoe U Gratis Mms Vanaf Een Computer Kunt Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Mms Vanaf Een Computer Kunt Verzenden
Hoe U Gratis Mms Vanaf Een Computer Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis Mms Vanaf Een Computer Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis Mms Vanaf Een Computer Kunt Verzenden
Video: Send free mms without registration 2024, April
Anonim

Op dit moment kunt u met mobiele operators gratis mms'en vanaf uw computer verzenden naar de telefoons van andere abonnees. Om dit te doen, kunt u een speciale service gebruiken die op de website van een bepaalde operator is geplaatst.

Probeer gratis MMS vanaf uw computer te verzenden
Probeer gratis MMS vanaf uw computer te verzenden

instructies:

Stap 1

MTS-abonnees kunnen vanaf de officiële website van het bedrijf gratis MMS-berichten verzenden vanaf een computer. Gebruik hiervoor het tabblad "Individuele klanten" en selecteer het item "SMS / MMS-berichten". Voer uw eigen telefoonnummer in, evenals het nummer waarnaar u een bericht wilt verzenden. Bedenk ook een titel en voer vervolgens uw berichttekst in het daarvoor bestemde veld in. Nu hoef je alleen maar een afbeelding te kiezen om te verzenden (je kunt een van de afbeeldingen van de site gebruiken of een andere downloaden van je computer). Klik op "Volgende" om de bewerking te voltooien.

Stap 2

Om MMS vanaf een computer te verzenden, moet een Beeline-abonnee zich eerst registreren op de website van de operator door de juiste functie bovenaan de pagina te selecteren. Voer uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in, evenals de bevestigingscode. Daarna wordt er een sms-bevestiging naar uw telefoon gestuurd met het wachtwoord om de site te betreden. Gebruik uw telefoonnummer als login. In uw persoonlijke account kunt u gratis mms'en verzenden door het juiste menu-item te selecteren.

Stap 3

Het verzenden van een gratis MMS naar een Megafon-abonnee wordt ook uitgevoerd in de overeenkomstige sectie op de officiële website van het bedrijf. Voer het telefoonnummer in van de abonnee waarnaar u het bericht wilt sturen en geef de berichttitel op. Voer vervolgens de tekst zelf in en selecteer een bestand om eraan toe te voegen. Voer de bevestigingscode in en verstuur de MMS.

Stap 4

Om een MMS-bericht naar een TELE2-abonnee te sturen, gaat u naar de website van de operator en selecteert u de functie "Mms verzenden" op de hoofdpagina. Er wordt een berichtontwerper voor u geopend waarin u een tekst met een titel moet invoeren, een afbeelding, video of geluidsbestand moet bijvoegen en vervolgens op "Verzenden" moet klikken.

Aanbevolen: