Een Foto Verzenden Via MMS

Inhoudsopgave:

Een Foto Verzenden Via MMS
Een Foto Verzenden Via MMS

Video: Een Foto Verzenden Via MMS

Video: Een Foto Verzenden Via MMS
Video: How to Send a MMS or Picture Message on Android 2024, Mei
Anonim

MMS is een optie waarmee afbeeldingen, video- en audiobestanden kunnen worden verzonden via multimediaberichten. Met deze service kunnen abonnees niet alleen communiceren via spraakcommunicatie, maar ook met behulp van verschillende applicaties.

Een foto verzenden via MMS
Een foto verzenden via MMS

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of uw mobiele telefoon MMS-verzending/-ontvangst ondersteunt. In de regel hebben alle moderne telefoonmodellen deze functie. Lees bij twijfel zorgvuldig de instructies die bij uw mobiel zijn geleverd. Of pak je telefoon en ga naar het menu. Selecteer vervolgens het tabblad "Berichten". Als er een lijst voor je wordt geopend, waar een item "MMS" staat, dan is deze optie aanwezig op je mobiel.

Stap 2

Ontvangst en verzending van multimediaberichten instellen. In de regel wordt deze verbonden wanneer de simkaart voor het eerst wordt gebruikt. Wanneer u het in uw telefoon plaatst, ontvangt u een bericht over automatische MMS- en GPRS-instellingen. Je hoeft ze alleen maar te redden. Als dergelijke instellingen niet zijn gekomen, bel dan de abonneeservicelijn van uw mobiele bedrijf, nadat u het telefoonmodel hebt genoemd, ontvangt u de instellingen in de vorm van sms. U kunt ook persoonlijk contact opnemen met het kantoor van uw operator.

Stap 3

Ga naar het telefoonmenu. Selecteer het tabblad "Berichten" en vervolgens "MMS". Klik daarna op het item "Nieuw bericht". Onderaan het scherm ziet u een optie "Toevoegen", klik erop en selecteer het bestand uit de lijst dat u wilt verzenden. Selecteer vervolgens de ontvanger en klik op "Verzenden" of "Ok".

Stap 4

Als u geen mms kunt verzenden met een mobiele telefoon, kunt u internetten. Ga hiervoor naar de officiële website van uw mobiele provider. Zoek het opschrift "SMS / MMS verzenden" en klik erop.

Stap 5

Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in. U wordt dan ingelogd in het berichtensysteem. Sommige mobiele operators bieden registratie, pas daarna kunt u multimediaberichten verzenden.

Stap 6

Selecteer het gewenste bestand, noteer het nummer van de ontvanger en klik op "Verzenden".

Aanbevolen: