Soorten Gebruikers Van Sociale Media Die Iedereen Heeft

Inhoudsopgave:

Soorten Gebruikers Van Sociale Media Die Iedereen Heeft
Soorten Gebruikers Van Sociale Media Die Iedereen Heeft

Video: Soorten Gebruikers Van Sociale Media Die Iedereen Heeft

Video: Soorten Gebruikers Van Sociale Media Die Iedereen Heeft
Video: Are You Living an Insta Lie? Social Media Vs. Reality 2024, Mei
Anonim

Scrollen door de nieuwsfeed op sociale netwerken is al net zo'n gewoon ochtendritueel als koffie drinken of tandenpoetsen. Zelfs als je je vrienden zorgvuldig selecteert, zie je nog steeds heel diverse publicaties in de feed - we zijn tenslotte allemaal verschillend!

Soorten gebruikers van sociale media die iedereen heeft
Soorten gebruikers van sociale media die iedereen heeft

Exhibitionist

Zelfs als je geen goede vrienden bent, weet je precies waar deze vriend gisteren was, hoe hij ontbeten en verliefd werd op koffie in een nieuw café tegenover het werk. Dit type heeft haast om zijn indrukken tot in de kleinste en soms te openhartige details met de hele wereld te delen. Dus sommige vertegenwoordigers van dit type houden ervan om het leven van hun kinderen op Facebook te verslaan - en hoewel kinderen natuurlijk geweldig zijn, zijn we niet altijd klaar om mentaal te lezen hoe Seryozha vandaag naar het toilet ging …

Eeuwig ontevreden

Net als Octo uit de animatieserie SpongeBob, zal dit personage altijd vinden wat hem boos, beledigd en boos maakte. Hij gebruikt sociale netwerken als uitlaatklep voor zijn problemen. De ober was onbeleefd, schold in het transport, gaf geen tien kopeken voor verandering in de winkel - dit alles is een reden om een enorme post te schrijven in de geest van Sovjet-feuilletons, die de diepte van het morele verval van de samenleving uitbeeldt.

Mijnheer Expert

Nog een spraakzaam type vriend die, in tegenstelling tot de vorige, niet graag over zichzelf praat. Inflatie, de politieke situatie, het opvoeden van kinderen, de invloed van de media op het bewustzijn van het grote publiek en computers op adolescenten - al deze en vele andere onderwerpen worden door onze held in zijn berichten aan de orde gesteld. Als je echter wat dieper graaft, lijkt het misschien alsof hij ze begrijpt, zoals Odessans zeggen, als een ram in sinaasappels. Maar voor een expert is niet het resultaat het belangrijkste, maar het proces.

Stalker

Maar dit personage is niet zichtbaar of hoorbaar - soms kan hij een soort mysterieuze foto publiceren, maar bijna nooit - zijn eigen foto's. Het lijkt erop dat hij helemaal niet erg actief is op sociale netwerken, maar wees gerust - een potentiële spion stierf in de stalker. Terwijl je de katten in de feed bewondert, is hij erin geslaagd om de likes op je pagina te analyseren en te onderzoeken met wie je twee maanden geleden ruzie had.

Ster van de rode trappen

Goede morgen vrienden! Vandaag wil ik je vertellen …”- zo begint 90% van de publicaties van deze kameraad. Vanuit zijn berichten spreekt hij zijn vrienden aan alsof ze zijn fans zijn, en hij is een asterisk die zijn uitstraling deelt met mensen … Zelfs als de asterisk in Krasnye Kopnyaki woont en slechts 50 vrienden als haar vrienden heeft.

Online zakenman

Dit type probeert actief (maar een beetje onhandig) moderne technologieën te integreren in hun zakelijke ideeën … of vice versa, ideeën voor technologieën, het is hier moeilijk te begrijpen. Het is van hem dat je altijd een uitnodiging krijgt voor dubieuze communities die elke week worden bijgewerkt: van het doorverkopen van goederen op AliExpress die drie keer duurder zijn tot het verkopen van granietblokken.

24/7 online

Het lijkt erop dat hij letterlijk de klok rond op sociale netwerken zit - en met een interval van ongeveer een uur een repost maakt van een grappige foto. Zelfs als je om twee uur 's nachts een foto hebt geplaatst, weet je zeker dat de eerste like van hem zal zijn.

Aanbevolen: