Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Beeline
Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Beeline

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Beeline

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van MTS Naar Beeline
Video: Google Pixel 3a перевернет игру на рынке смартфонов? 📱 2024, April
Anonim

Als uw familielid of vriend geen geld meer heeft op de mobiele rekening, kunt u hem helpen en geld overboeken van MTS naar Beeline. Hiervoor zijn er speciale teams en diensten.

Probeer geld over te maken van MTS naar Beeline
Probeer geld over te maken van MTS naar Beeline

instructies:

Stap 1

Om geld over te maken van MTS naar Beeline, probeer een dienst zoals "Directe overboeking". U kunt het op twee manieren activeren. De eerste omvat het invoeren van het commando * 111 * (abonneenummer) * (overboekingsbedrag) # (beltoets). Geef als overschrijvingsbedrag een nummer op van 1 tot 300. Voor één bewerking wordt 7 roebel van uw rekening afgeschreven.

Stap 2

De tweede methode is geschikt voor diegenen die met regelmatige tussenpozen meerdere keren geld van MTS naar Beeline willen verzenden. Kies hiervoor het commando * 111 * (abonneenummer) * (frequentie van betalingen) * (bedrag) # op het toetsenbord van uw telefoon. Er zijn slechts drie perioden: 1 (dagelijkse betaling), 2 (wekelijkse betaling), 3 (maandelijkse betaling). Het formaat van het ingevoerde getal kan elk zijn.

Stap 3

Als u dringend geld moet overmaken naar Beeline, en de MTS-simkaart is momenteel niet beschikbaar, of het geld is op, dan kunt u gebruikmaken van de diensten van andere mobiele operators. U kunt bijvoorbeeld geld verzenden van Megafon naar Beeline met behulp van de Mobile Transfer-service, waarvoor geen verbinding nodig is en die op elk moment beschikbaar is voor gebruik. Kies gewoon het commando * 133 * (overdrachtbedrag) * (Beeline abonneenummer) # vanaf de telefoon en druk op "Bellen". Het nummer waarnaar geld wordt gestuurd, geeft u aan via de "zeven".

Stap 4

Wacht op de komst van een automatisch kort bericht met een individuele bevestigingscode. Om nu de bewerking te voltooien en met succes naar Beeline te verzenden, voert u de opdracht * 109 * (bevestigingscode) # uit en drukt u op de knop "Bellen". Zodra de overboeking door de gewenste abonnee is ontvangen, ontvang je opnieuw een melding. Houd er rekening mee dat de service wordt betaald en dat de kosten van één transfer 5 roebel bedragen.

Stap 5

Ten slotte is de Mobile Transfer-service beschikbaar voor het overboeken van geld tussen Beeline-abonnees binnen één enkel netwerk. Gebruik hiervoor het USSD-commando * 145 * (abonneenummer) * (overboekingsbedrag) #. Het Beeline-nummer waarnaar u geld wilt overmaken, mag alleen in een tiencijferig formaat worden aangegeven. Voer alleen een geheel getal in voor het betalingsbedrag. Controleer vooraf de kosten van vertaling en andere voorwaarden bij de operator.

Aanbevolen: