Een Adres Vinden Op Stadstelefoonnummer

Inhoudsopgave:

Een Adres Vinden Op Stadstelefoonnummer
Een Adres Vinden Op Stadstelefoonnummer

Video: Een Adres Vinden Op Stadstelefoonnummer

Video: Een Adres Vinden Op Stadstelefoonnummer
Video: RUZIE MET MIJN EX-VRIENDIN! 2024, Mei
Anonim

Een adres vinden met alleen een telefoonnummer is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt. Om dit te doen, zijn er veel volledig legale, zowel online als offline manieren.

Een adres vinden op stadstelefoonnummer
Een adres vinden op stadstelefoonnummer

instructies:

Stap 1

Gebruik de elektronische directory "DublGis", maar met slechts één waarschuwing: de database bevat alleen gegevens over organisaties. Ga naar de servicewebsite en selecteer de gewenste stad. Een elektronische kaart van de stad met een zoekmenu wordt voor je geopend. Voer uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in en wacht tot de resultaten zijn geladen. Als u op zoek bent naar een organisatie, maar u heeft na deze en de vorige stap alleen de naam, gebruik dan de mogelijkheden van de zoekmachine. Voer de naam van het bedrijf in en zoek vervolgens naar links die de contactgegevens bevatten, inclusief het adres.

Stap 2

Neem contact op met de verenigde helpdesk in Rusland - 09 of 009. Houd er rekening mee dat een oproep naar 009 in rekening wordt gebracht. Vraag hen om informatie over de telefoon die je hebt. Als er geen informatie beschikbaar is, zoek dan het nummer van de informatiedienst op, die zich in de gewenste stad bevindt. Bel daar en herhaal uw verzoek.

Stap 3

Gebruik de mogelijkheden van de "GosSlugi"-portal. Schrijf je erop in. Vermeld bij je inschrijving je volledige naam, pensioenbewijsnummer, TIN, gsm-nummer en e-mailadres. Het activeringsproces is niet volledig op afstand - om de registratie van het profiel te voltooien, moet u een speciale code invoeren die u per post of bij het verkoop- en servicecentrum van OJSC Rostelecom kunt ontvangen. Neem na voltooiing van de registratie contact op met het federale agentschap van het ministerie van Telecom en Massacommunicatie van de Russische Federatie.

Stap 4

Als je aanvullende informatie hebt, zoals de naam, achternaam, studie- of werkplaats van de persoon die de telefoon bezit, gebruik dan Google en andere zoekmachines, of zoek op sociale netwerken.

Stap 5

Als u een vermoeden heeft dat er illegale acties tegen u worden gepleegd - bedreigingen, pogingen tot fraude of iets anders, neem dan contact op met een advocaat. Zorg ervoor dat u het recht hebt om een verklaring te schrijven en neem vervolgens contact op met de wetshandhavingsinstanties.

Aanbevolen: