Een Melodie Verzenden Via Mms

Inhoudsopgave:

Een Melodie Verzenden Via Mms
Een Melodie Verzenden Via Mms

Video: Een Melodie Verzenden Via Mms

Video: Een Melodie Verzenden Via Mms
Video: Aanmelden met beveiligingscode via SMS 2024, April
Anonim

Een MMS-bericht is een handige manier om multimedia-informatie uit te wisselen tussen mobiele abonnees. Hiermee kunt u een afbeelding, foto, muziek en andere objecten overbrengen. Hiervoor moet de telefoon van de ontvanger deze functie ook ondersteunen.

Een melodie verzenden via mms
Een melodie verzenden via mms

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Stuur de melodie naar MMS met uw mobiele telefoon. Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat de functie voor het verzenden en ontvangen van multimediaberichten op uw telefoon is geactiveerd en geconfigureerd en dat er een verbonden GPRS-verbinding is.

Stap 2

Ga naar het telefoonmenu, selecteer Berichten en klik op Nieuw. Voer uw tekst in en voeg een melodie toe aan uw bericht. Om dit te doen, selecteert u "Opties", vervolgens "Object toevoegen / invoegen", vervolgens "Galerij openen" of "Bestandsbeheer"; de namen van deze opdrachten kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke telefoonmodel. U wordt dan verplaatst naar het bestandssysteem van de telefoon.

Stap 3

Navigeer naar de ringtone-map, selecteer vervolgens het muziekbestand dat u wilt verzenden, selecteer het en klik op "Plakken". Houd er rekening mee dat de grootte niet groter mag zijn dan 1 MB. Na het plakken kan er een bericht verschijnen waarin staat dat de ontvanger het object mogelijk niet kan ontvangen. Negeer het. Selecteer vervolgens de ontvanger van het bericht en klik op "Verzenden".

Stap 4

Gebruik de functie voor het verzenden van MMS vanaf de site https://sms.contact.dn.ua/#kak_otpravit_mms, als uw telefoon deze optie niet ondersteunt. Selecteer de ontvangende operator in de vervolgkeuzelijst. Voer in het volgende veld het nummer van de ontvanger in en voeg vervolgens uw berichttekst toe. Klik vervolgens op de knop "Bestand selecteren".

Stap 5

Selecteer in het geopende venster een muziekbestand van uw computer dat u wilt verzenden met ММС en klik op "Openen". Voor een correcte verzending mag de melodie niet groter zijn dan vijftig kilobyte. Klik op de knop "Verzenden".

Stap 6

Gebruik vergelijkbare diensten om multimediaberichten via internet te verzenden op de volgende pagina's: https://otpravka-mms.org.ua/, https://www.atlant.ws/?set=sms. Er is ook een applicatie voor het verzenden van SMS en MMS; je kunt het downloaden via de link

Aanbevolen: