Hoe Mms Via Internet Naar Megafon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Via Internet Naar Megafon Te Verzenden
Hoe Mms Via Internet Naar Megafon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Via Internet Naar Megafon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Via Internet Naar Megafon Te Verzenden
Video: Настройка доступа в интернет (APN), MMS и режима модема на МегаФон для IOS устройств 2024, Mei
Anonim

Met de MMS-service kunnen abonnees van mobiele operators verschillende multimediabestanden met elkaar delen. MegaFon biedt haar gebruikers de mogelijkheid om MMS-berichten via internet te verzenden. Voordat u een bericht verzendt, is het raadzaam om ervoor te zorgen dat uw gesprekspartner deze service heeft geactiveerd.

Hoe mms via internet naar Megafon te verzenden
Hoe mms via internet naar Megafon te verzenden

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van MegaFon op www.megafon.ru. Ga naar het bovenste horizontale paneel in de sectie "Diensten" en selecteer uw regio van verblijf. Klik dan op de link "Communicatie opties". Hier vindt u informatie over alle diensten van het bedrijf MegaFon die via internet kunnen worden uitgevoerd. Er zijn twee manieren om MMS-berichten te verzenden.

Stap 2

Selecteer het MMS-item, waarin u op de link naast het opschrift "Gratis MMS-bericht van onze site" klikt. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in, schrijf uw bericht en voeg een mediabestand toe. Nadat alle benodigde informatie is opgegeven, klikt u op de knop "Verzenden".

Stap 3

Sluit uw browservenster niet. Na een tijdje wordt het bijgewerkt en wordt de bezorgstatus "in uitvoering" of "afgeleverd" weergegeven. Deze methode is erg handig, omdat het gratis is en je snel MMS kunt verzenden. Het heeft echter ook nadelen, waaronder het onvermogen om een bericht op te slaan en naar meerdere ontvangers te sturen.

Stap 4

Registreer u op het "Message Portal" van het bedrijf "MegaFon". Ga hiervoor naar de sectie "Communicatie-opties" via de link "Berichtenportal (SMS + en MMS +)". Ga vervolgens naar het item "Verbinden / Verbreken", waar u het juiste pakket selecteert en een bericht stuurt naar het korte nummer dat ernaast staat aangegeven of belt met een USSD-verzoek. Daarna ontvangt u een bericht met een wachtwoord van uw "Persoonlijke account" op de portal.

Stap 5

Log in op het systeem. Om MMS te verzenden, moet u in het "Berichtenportaal" op de link "Mms schrijven" klikken. Vervolgens wordt de tekst van het bericht ingevoerd, worden bestanden bijgevoegd en wordt een onbeperkte lijst met ontvangers geselecteerd. Klik vervolgens op de knop "Verzenden". U kunt uw MMS bekijken in het gedeelte Verzonden items.

Aanbevolen: