Hoe MTS-abonnees Hun Telefoonnummer Te Weten Komen

Inhoudsopgave:

Hoe MTS-abonnees Hun Telefoonnummer Te Weten Komen
Hoe MTS-abonnees Hun Telefoonnummer Te Weten Komen

Video: Hoe MTS-abonnees Hun Telefoonnummer Te Weten Komen

Video: Hoe MTS-abonnees Hun Telefoonnummer Te Weten Komen
Video: Dit Gebeurt Er Als Je Je Eigen Nummer Verwijdert.. 2024, Mei
Anonim

Met behulp van een mobiel netwerk denken abonnees zelden na over de beschikbaarheid van diensten die hen worden aangeboden, en hoe ze nuttig kunnen zijn. Als de gebruiker bijvoorbeeld zijn nummer is vergeten, komt hij er misschien niet meteen achter op welke manieren hij erachter kan komen. Maar in sommige gevallen moet het telefoonnummer dringend worden gemeld, en de redenen hiervoor zijn anders. Het nummer kan nodig zijn voor een vriend met wie u lange tijd niet hebt gezien, maar ook in een servicecentrum of een winkelsupermarkt voor een serieuze aankoop. U kunt uw telefoonnummer op verschillende manieren achterhalen.

Hoe MTS-abonnees hun telefoonnummer te weten komen
Hoe MTS-abonnees hun telefoonnummer te weten komen

Eenvoudige manieren om uw MTS-nummer te achterhalen

Om uw MTS-telefoonnummer te achterhalen, kunt u de volgende methoden gebruiken, waarvan sommige meer dan eenvoudig zijn.

1. Een USSD-verzoek * 111 * 0887 # verzenden vanaf uw mobiele telefoon of smartphone, waarop u een bericht ontvangt met het MTS-nummer. De dienst is gratis en de klok rond beschikbaar, niet alleen op het thuisnetwerk, maar ook buiten de regio en het land.

2. Bellen naar het gratis nummer 0887. Na het intoetsen van het servicecommando en het bellen, dicteert de autoinformer het MTS-nummer van de SIM-kaart die in de telefoon is geplaatst. Deze dienst kan alleen worden gebruikt in het gebied van het regionale netwerk.

3. Bellen met de MTS-operator naar 0890, terwijl de beheerder enkele persoonlijke gegevens kan opvragen in de vorm van paspoortgegevens, een codewoord of huisadres. Als de antwoorden op de vragen correct waren, wordt het nummer van de in de telefoon geïnstalleerde simkaart in een bericht verzonden.

4. Bellen of een bericht sturen naar een vriend met het verzoek om een telefoonnummer te dicteren of te verzenden in een sms.

5. Contact opnemen met het dichtstbijzijnde MTS-kantoor, waarvoor u een paspoort of ander document nodig heeft dat uw identiteit bevestigt. Op deze manier kunt u uw MTS-telefoonnummer achterhalen, maar u kunt geen informatie krijgen over het nummer dat bij een andere persoon is geregistreerd.

6. Met behulp van de "Internet Assistant" op de officiële website van MTS. Het telefoonnummer is te zien bij het invoeren van het "Persoonlijke account" in de rechterbovenhoek.

Lukt het niet om een verzoek te versturen of is er geen behoefte aan en is het telefoonnummer dringend nodig, dan kunt u dit op de verpakking van de simkaart of in de contractdocumenten zien.

Hoe u het MTS-nummer van uw USB-modem kunt achterhalen

Het vinden van uw MTS-nummer op de modem is vrij eenvoudig, u kunt dit op twee manieren doen. In het eerste geval is het noodzakelijk:

- sluit een modem aan op de computer;

- voer het hulpprogramma "Connect Manager" uit;

- druk in het geopende controlevenster op "USSD", en markeer vervolgens in het veld "Selecteer het type commando" "Mijn nummer";

- bevestig het verzenden van het verzoek en wacht op een sms-bericht dat het nummer van de kaart aangeeft die in de modem is geïnstalleerd.

De tweede methode omvat het verzenden van een sms, waarvoor u de volgende eenvoudige stappen moet uitvoeren:

- aansluiten op een computer;

- voer het hulpprogramma "Connect Manager" uit;

- stuur een bericht naar nummer 111, met vermelding van de combinatie 0887 in het tekstgedeelte en wacht op een reactie.

U kunt een bericht sturen om uw MTS-nummer te achterhalen met een gratis modem in het hele land, maar bij roaming worden de kosten van deze dienst bepaald op basis van de tarieven van de operator.

Aanbevolen: