Betaalde Services Op Uw Telefoon Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Betaalde Services Op Uw Telefoon Uitschakelen
Betaalde Services Op Uw Telefoon Uitschakelen

Video: Betaalde Services Op Uw Telefoon Uitschakelen

Video: Betaalde Services Op Uw Telefoon Uitschakelen
Video: App-meldingen uitzetten op je Android-telefoon: zo doe je dat 2024, Maart
Anonim

Mobiele operators proberen de communicatie van hun abonnees gemakkelijker te maken. Daarom bieden ze regelmatig een aantal nieuwe diensten aan, waarvan sommige mogelijk abonnementskosten hebben. Als de abonnee van mening is dat hij deze betaalde dienst niet nodig heeft, kan hij deze op elk moment uitschakelen.

Betaalde services op uw telefoon uitschakelen
Betaalde services op uw telefoon uitschakelen

Betaalde diensten per telefoon uitschakelen

Om een betaalde dienst op te schorten, kunt u de klantenservice van de mobiele provider bellen. Als u een Megafon-abonnee bent, neemt u contact op met de operator via het gratis nummer 8 (800) -550-05-00. Je kunt ook sms'en naar het verkorte nummer 0500. Geef in het bericht duidelijk het probleem aan. Bent u een rechtspersoon, dan werkt het gratis nummer 8 (800) -550-05-55 voor u. MTS-abonnees kunnen contact opnemen met het contactcenter op 8 (800) -250-08-90, Beeline - 8 (800) -700-06-11.

Houd er rekening mee dat een supportservicespecialist u kan vragen om de paspoortgegevens van de eigenaar van het persoonlijke account of het wachtwoord dat is geregistreerd bij het sluiten van het contract voor communicatiediensten.

Betaalde services via internet uitschakelen

U heeft ook de mogelijkheid om betaalde diensten via internet uit te schakelen. Ga hiervoor naar de officiële website van de mobiele operator. Ontvang een wachtwoord op uw telefoon van uw persoonlijke account en beheer de lijst met services via het systeem. Hier kunt u niet alleen services uitschakelen, maar ook meer leren over andere pakketten.

U kunt het systeem ook downloaden naar uw telefoon. Zo heeft de officiële website van de mobiele operator Megafon een link naar de Service Guide-applicatie. Dankzij dit systeem kunt u alle transacties en uitgaven beheren zonder een computer te gebruiken.

Services uitschakelen via USSD-opdrachten en sms-berichten

Als u weet welke betaalde diensten aan uw persoonlijke account zijn gekoppeld, kunt u deze met enkele opdrachten opschorten. Laten we zeggen dat u een abonnee bent van de mobiele operator Megafon. Eerder heeft u de dienst "Persoonlijke kiestoon" geactiveerd. Om het uit te schakelen, kunt u * 660 * 12 # bellen en op de beltoets drukken. Binnen enkele seconden wordt een bericht over het resultaat van de bewerking naar uw telefoon verzonden. Of u maakt bijvoorbeeld gebruik van de diensten van Beeline. U hebt de Locator-service geactiveerd. Om het uit te schakelen, stuurt u het woord "Uit" naar het korte nummer 5166.

Als geen van de bovenstaande methoden bij u past, kunt u de betaalde service uitschakelen door contact op te nemen met het kantoor van uw mobiele provider. U moet een document bij u hebben dat uw identiteit bevestigt.

Aanbevolen: