Waarom De Smartphone Niet Oplaadt?

Inhoudsopgave:

Waarom De Smartphone Niet Oplaadt?
Waarom De Smartphone Niet Oplaadt?

Video: Waarom De Smartphone Niet Oplaadt?

Video: Waarom De Smartphone Niet Oplaadt?
Video: Laad je telefoon slecht of niet meer op? Dit is de oplossing! 2024, April
Anonim

Een probleem met het opladen van mobiele telefoons kan een moderne persoon veel problemen opleveren. Wat kan een gebruiker doen in een situatie waarin de telefoon is gestopt met opladen om geen geld te verspillen aan contact opnemen met een servicecentrum?

Waarom laadt mijn telefoon niet op?
Waarom laadt mijn telefoon niet op?

Inderdaad, veel problemen in het geval dat de telefoon niet oplaadt, kan de gebruiker zelf oplossen. Hier zijn enkele situaties die u thuis zelf kunt oplossen:

1. Probleem met telefoonbatterij battery

Dit probleem is typisch voor telefoons die al een behoorlijke tijd hebben gediend. Elke batterij heeft een bepaalde levensduur en een eindig aantal oplaadcycli. Als de oude telefoon snel ontlaadt of oplaadt, maar wanneer u hem snel probeert aan te zetten, is het mogelijk dat de oorzaak van het probleem juist is dat de batterij zijn levensduur heeft gediend.

- Open je telefoon en kijk naar de batterij. Heel vaak is zo'n batterij opgezwollen.

- Ga naar het dichtstbijzijnde servicecentrum en vraag u de batterij voor uw telefoonmodel te tonen. Plaats het in uw telefoon. Als het toestel zich niet hetzelfde gedraagt als bij de oude batterij, koop dan gewoon een nieuwe. Als het "gedrag" van de telefoon hetzelfde is en de batterij er niet opgeblazen uitziet, zit het probleem waarschijnlijk in de telefoon zelf.

Trouwens, een ander probleem met de batterij van de telefoon zijn geoxideerde contacten. Dit wordt als volgt gediagnosticeerd - verwijder de batterij uit het apparaat en maak de contacten grondig schoon. Als de telefoon normaal begon in te schakelen en op te laden, was het probleem precies bij het ontbreken van een normaal batterij-telefooncontact.

2. Probleem met de oplader

De oplaadkabel kan na verloop van tijd breken of beschadigd raken door huisdieren. Leen een oplader van hetzelfde model van iemand die je kent, of koop gewoon een nieuwe.

3. Gebrek aan contact

Het opladen kan onverwachts stoppen met een werkende oplader zonder duidelijke reden.

Probeer de oplaadconnector op uw telefoon een beetje te verplaatsen. Dit moet zeer zorgvuldig gebeuren! Misschien is de connector in de telefoon los of gedeeltelijk gesoldeerd van het Tephon-bord. Als dit inderdaad het geval is, kan dit probleem alleen door een specialist worden opgelost.

Aanbevolen: